Unieke entertainment voor kinderen tijdens een event

Ontdek waarom kinderen dol zijn op Joris de Graaff

Kinderentertainment voor events en bedrijven

Ben je op zoek naar leuke entertainment voor kinderen op een event of bedrijfsfeest? Het is natuurlijk hartstikke leuk om kinderen goed te vermaken tijdens een event of bedrijfsfeest. Daarnaast kan het soms ook hartstikke handig zijn om even wat minder aandacht aan de kinderen te moeten besteden. Ik ben Joris de Graaff, professioneel entertainer voor kinderen. Met mijn unieke clown- en goochelacts weet ik goed hoe ik kinderentertainment vorm moet geven. Dit doe ik niet met een vaste show of iets dergelijks. In plaats daarvan probeer ik altijd de connectie met de kinderen aan te gaan. Op onze connectie baseer ik met welke acts ik de kinderen echt kan vermaken. 

Ik ben fulltime bezig om mijzelf als kinderentertainer te ontwikkelen. De kinderen staan echt op de eerste plaats. Joris de Graaff als goochelaar en clown inhuren staat garant voor plezier. 

Lachende kinderen
0 +
Geslaagde feesten
0 +
Jaren ervaring
0 +

Joris en de kids in actie

Wat te verwachten bij bedrijven?

Clownacts – Goochelshows – Ballonnen & meer!

Ballonnenfiguren

Een clown inhuren betekent garantie op ballonnen. We doen de meest te gekke spellen met ballonnen en ik maak voor alle kinderen een te gekke ballonnenhond of een zwaard. Zo gaat ieder kind met een leuk aandenken naar huis.

Zeepballen acts

Wie heeft als kind nou niet gespeeld met zeepbellen? Misschien denk je dat zeepbellen eigenlijk niet veel voorstellen en snel kapot gaan, maar Joris doet te gekke trucjes. Hoe zullen de kinderen reageren wanneer ik een grote zeepbel creëer waar zij zelf van binnen een kijkje kunnen nemen?

De grote ballon act

Ik ben best wel goed met ballonnen, maar wanneer ik de kinderen een super grote ballon wil laten zien, komt het nog weleens voor dat ik zelf vast kom te zitten. Mocht dit nou gebeuren, hoop ik dat de kinderen mij goed kunnen helpen om los te komen uit deze super grote ballon.

Clown- en goochelacts zijn de basis

Of je nou kiest voor 30 minuten of langer entertainment, het clown/goochel karakter van Joris de Graaff vormt de basis van mijn komst. Vanaf het moment dat de kinderen mij zien, maken ze kennis met een grappige en stiekem wat onhandige Joris. Indrukwekkende goocheltrucs en gekke opmerkingen zorgen ervoor dat de kinderen en Joris een echte connectie krijgen. Hieropvolgend staat de kinderen indrukwekkende acts te wachten.

Wat te verwachten op een event of bedrijfsfeest?

Een complete act

Kies ervoor een complete act te organiseren voor jouw evenement. Dit kan van alles zijn. Van festivals tot bedrijfsevenementen en van vakantieparken tot dorpsfeesten . Met Joris de Graaff als kinderentertainment, weet je zeker dat de kinderen vermaakt worden zonder dat ouders of jij als organisator je nog ergens druk over moet maken. Zo geniet je zelf ook lekker mee of kan je meer aandacht geven aan het in goede banen leiden van het evenement! Mijn komst zal bestaan uit verschillende grappige acts die je op mijn website voorbij hebt zien komen. Alles stem ik af op de interactie die ik gedurende mijn komst heb met de kinderen, zo ontstaat er een complete act.

Ook deze organisaties hebben mogen genieten

IKEA-Logo
NPO_Zapp_logo_2018.svg
logo-ah
download
Doomijn_logo_nieuwe-stijl_Kinderopvang-2020
beerze bulten
dippiedoe
maw-netherlands-id-49765.79fa79-1575x825
logo-landstede-400x213
Reviews!

Tevreden opdrachtgevers aan het woord

Jimmie Lubberts
Jimmie Lubberts
Vloerenfabriek.nl
Lees verder
Heb je een opening, jubileumfeest of iets anders te vieren en je wilt de kinderen ook vermaakt hebben, Gewoon Joris bellen! Houd de kids lekker bezig, en zelfs de ouderen neemt hij er in mee 😉 Nogmaals dank! Als we bij Vloerenfabriek.nl weer wat te vieren hebben, weten we je te vinden!
Birgit Vriesendorp
Birgit Vriesendorp
Make-A-Wish Nederland
Lees verder
Joris is geweldig grappig en kinderen en volwassenen hebben enorme lol tijdens zijn voorstelling! Hij is interactief, lief, grappig, origineel en professioneel! Een enorme aanrader! Joris heeft een groot hart!
Michelle
Michelle
Attractiepark Dippiedoe
Lees verder
Hij heeft veel kinderen blij gemaakt en dat is het allerbelangrijkste. Joris heeft tijdens DippieBoe, Halloween in Attractiepark DippieDoe, zes avonden als tovenaar opgetreden. Hij zorgde voor een goede voorbereiding en stemde alles met ons als organisatie af. Goed gedaan Joris!
Harold Weerkamp
Harold Weerkamp
De Beleverij en ARD
Lees verder
Wat een fantastisch leuke show heb jij voor de jonge doelgroep tot en met een jaar of 7. Het entertainen van deze kids is jou op het lijf geschreven. Met jouw natuurlijke enthousiasme en de komische ingrediënten van de show breek je eenvoudig het ijs en heb je de lachers zo op je hand. Geweldig Joris. Ga zo door man!
Stefan Straatman
Stefan Straatman
Travers Welzijn
Lees verder
Erg leuk om te zien Je had binnen ‘no time’ de aandacht van de kinderen op Jeugdland. Bijna alle kinderen die aanwezig waren wilde jouw show zien + een heleboel ouders. Je spektakel met de ballon was het grootste succes. Zonder over het hele veld te schreeuwen wist je de kinderen te binden in je verhaal . Ook leuk dat de kinderen onderdeel zijn van je show!
Pieter Bergsma
Pieter Bergsma
Bergsma vouwfietsen
Lees verder
Vorige week is Joris geweest op de opening van onze nieuwe zaak. Hij had hele leuke acts en is geweldig in de omgang met kinderen. Super bedankt Joris! 😃👌
Vorige
Volgende

Tarieven

De tarieven zijn inclusief 9% btw,  exclusief reiskosten van €0,23 per km vanaf Zwolle en exclusief parkeerkosten.

*Als je een pakket vaker afneemt dan krijg je korting.

(Te) gekke circus-show

250
 • Tijdsduur: 30 minuten
 • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
 • Komische goochelacts
 • Grote ballon act
 • Eigen geluidsset
 • Speelruimte minimaal 2,5 vierkante meter
 • Showdecor (alleen indoors)

(Te) gekke circus-show

+ zeepbellen & ballonfiguren
295
 • Tijdsduur: 60 minuten
 • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
 • Komische goochelacts
 • Grote ballon act
 • Mega zeepbellen (indoors/outdoors)
 • Joris vouwt ballonfiguren
 • Eigen geluidsset
 • Speelruimte minimaal 3 vierkante meter
 • Showdecor (alleen indoors)

Zeepbellen, ballonfiguren

+ optioneel grote ballonact
195
 • Tijdsduur: 60 minuten
 • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
 • Optie: grote ballon act, meerprijs: €40,-
 • Mega zeepbellen (indoors/outdoors)
 • Joris vouwt ballonfiguren
 • Speelruimte minimaal 3 vierkante meter
 • Showdecor (alleen indoors)

Belangrijk om te weten

Ben je enthousiast geworden en wil je mij als kinderentertainment op een (bedrijfs)evenement? Dan kan onderstaande informatie handig zijn. Lees het rustig door en mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd direct contact met mij opnemen.

Ik ben gespecialiseerd in het entertainen van kinderen vanaf 4 t/m 7 jaar. Op deze leeftijd zijn mijn acts dan ook afgestemd. Uiteraard is het nooit een probleem om kinderen buiten deze categorie uit te nodigen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Ik heb verschillende soorten acts en ben altijd bezig om weer nieuwe leuke acts te bedenken. Ik heb dan ook geen vast schema van acts die ik elk jaar kom opvoeren. Het belangrijkste vind ik de interactie met de kinderen en hier stem ik mijn acts dan ook op af. 

Wel kan er altijd verwacht worden dat ik gedurende mijn hele act als clown / goochelaar optreed, veel grapjes maak en verschillende unieke attributen gebruik zoals een grote ballon en Bruintje de wasbeer.

Via mijn website kan je gemakkelijk een boeking plaatsen. Het boekingsproces spreekt voor zich: laat Joris via de contactpagina weten wat jouw gewenste datum en tijd is en voor hoelang de kinderen vermaakt moeten worden  Je betaalt achteraf contant of binnen 21 dagen via een factuur.. Na het bevestigen, staat jouw boeking vast. Ik zal persoonlijk contact via WhatsApp, telefoon of e-mail met je opnemen om nog wat belangrijke randzaken te bespreken.

Je kunt kiezen uit pakketten waarbij ik voor een kleine groep kinderen ballonfiguren vouw in combinatie met mijn show, grote ballon-act en/of mega zeepbellen maken. Als het aantal kinderen bekend is en de kinderen 6 jaar of ouder en/of ouders van jongere kinderen bij zijn, dan kan Joris voor een grote groep kinderen een ballonvouw-workshop geven.

Ik zeg altijd: ‘’hoe meer zielen, hoe meer vreugde’’. Waarom zou ik dan een maximum aantal kinderen kunnen entertainen?

Houd er wel rekening mee dat misschien niet ieder kind een ballonfiguur kan krijgen. Daarnaast moet je misschien zelf een speaker regelen:  Joris’ speaker heeft een bereik tot ongeveer 150 mensen. 

Het is fijn als ik met een grote groep kinderen minimaal een aantal vierkante meter aan vrije ruimte heb, daarin kan ik al heel veel acts opvoeren. Voor sommige acts heb ik wel wat meer ruimte nodig, zoals de grote ballonnen act. Houd rekening met minimaal 2 vierkante meter. Wil je een theater achtergrond erbij? Dan is de minimale ruimte 3 x 2,5 meter (lengte, breedte).

Als het weer dat toelaat, wel natuurlijk! Het is wel fijn als de kinderen (en eventueel ouders), tussendoor ook kunnen zitten. 30 minuten lang staan kan soms best zwaar zijn. Kan jullie event alleen buiten plaats vinden? Heb dan een back-up-plan bij regen zoals een partytent. Anders neemt Joris de boeking niet aan.

Het is mogelijk dat Joris de kinderen langer vermaakt. Wil je graag een programma op maat? Neem dan contact op.

Word vriend van Joris en ontvang €10,- korting op een boeking!

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.

Heb jij je €10,- korting al?

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.