Unieke entertainment voor kinderen tijdens een event

Ontdek waarom kinderen dol zijn op Joris de Graaff

Kinderentertainment voor events en bedrijven

Ben je op zoek naar leuke entertainment voor kinderen op een event of bedrijfsfeest? Het is natuurlijk hartstikke leuk om kinderen goed te vermaken tijdens een event of bedrijfsfeest. Daarnaast kan het soms ook hartstikke handig zijn om even wat minder aandacht aan de kinderen te moeten besteden. Ik ben Joris de Graaff, professioneel entertainer voor kinderen. Met mijn unieke clown- en goochelacts weet ik goed hoe ik kinderentertainment vorm moet geven. Dit doe ik niet met een vaste show of iets dergelijks. In plaats daarvan probeer ik altijd de connectie met de kinderen aan te gaan. Op onze connectie baseer ik met welke acts ik de kinderen echt kan vermaken. 

Ik ben fulltime bezig om mijzelf als kinderentertainer te ontwikkelen. De kinderen staan echt op de eerste plaats. Joris de Graaff als goochelaar en clown inhuren staat garant voor plezier. 

entertainment voor scholen
0 +
Lachende kinderen
0 +
Geslaagde feesten
0 +
Tevreden volwassenen
0 +
Jaren ervaring

Wat te verwachten op een event of bedrijfsfeest?

Een complete act

Kies ervoor om 30 minuten een complete act te organiseren voor jouw evenement. Dit kan van alles zijn. Van dorpsfeesten tot buurtfeesten en van school events tot bedrijfsevenementen. Met Joris de Graaff als kinderentertainment, weet je zeker dat de kinderen vermaakt worden zonder dat ouders of jij als organisator je nog ergens druk over moet maken. Zo geniet je zelf ook lekker mee of kan je meer aandacht geven aan het in goede banen leiden van het evenement! 

Mijn komst zal bestaan uit verschillende grappige acts die je op mijn website voorbij hebt zien komen. Alles stem ik af op de interactie die ik gedurende mijn komst heb met de kinderen, zo ontstaat er een complete act.

Ook deze organisaties hebben mogen genieten

IKEA-Logo
NPO_Zapp_logo_2018.svg
logo-ah
download
Doomijn_logo_nieuwe-stijl_Kinderopvang-2020
beerze bulten
dippiedoe
maw-netherlands-id-49765.79fa79-1575x825
logo-landstede-400x213
Reviews!

Tevreden opdrachtgevers aan het woord

Birgit Vriesendorp
Birgit Vriesendorp
Make-A-Wish Nederland
Lees verder
Joris is geweldig grappig en kinderen en volwassenen hebben enorme lol tijdens zijn voorstelling! Hij is interactief, lief, grappig, origineel en professioneel! Een enorme aanrader! Joris heeft een groot hart!
Michelle
Michelle
Attractiepark Dippiedoe
Lees verder
Hij heeft veel kinderen blij gemaakt en dat is het allerbelangrijkste. Joris heeft tijdens DippieBoe, Halloween in Attractiepark DippieDoe, zes avonden als tovenaar opgetreden. Hij zorgde voor een goede voorbereiding en stemde alles met ons als organisatie af. Goed gedaan Joris!
Ronald Berghuis
Ronald Berghuis
OBS de Krullevaar
Lees verder
Voldoende ballonnen en vertier voor alle kinderen Was een ballon kapot, dan was er nog een reserve om toch iets mee te geven naar huis. Vanaf het eerste contact heb ik je als zeer prettig ervaren. Ook de afspraken zoals afgesproken kwam je na. Leuk was de interactie met het jonge kind (groep 1/2, 3/4) en je open houding.
Harold Weerkamp
Harold Weerkamp
De Beleverij en ARD
Lees verder
Wat een fantastisch leuke show heb jij voor de jonge doelgroep tot en met een jaar of 7. Het entertainen van deze kids is jou op het lijf geschreven. Met jouw natuurlijke enthousiasme en de komische ingrediënten van de show breek je eenvoudig het ijs en heb je de lachers zo op je hand. Geweldig Joris. Ga zo door man!
Stefan Straatman
Stefan Straatman
Travers Welzijn
Lees verder
Erg leuk om te zien Je had binnen ‘no time’ de aandacht van de kinderen op Jeugdland. Bijna alle kinderen die aanwezig waren wilde jouw show zien + een heleboel ouders. Je spektakel met de ballon was het grootste succes. Zonder over het hele veld te schreeuwen wist je de kinderen te binden in je verhaal . Ook leuk dat de kinderen onderdeel zijn van je show!
Catelijne van Rooij
Catelijne van Rooij
BSO bij Kinderopvang Mini Stek
Lees verder
Het was een fantastische show die Joris gaf voor onze kleuters op de BSO. Ze waren van het begin tot het eind geboeid. Hij betrok de kinderen op verschillende manieren bij de show. Joris is zeker de moeite waard om te boeken.
Pieter Bergsma
Pieter Bergsma
Bergsma vouwfietsen
Lees verder
Vorige week is Joris geweest op de opening van onze nieuwe zaak. Hij had hele leuke acts en is geweldig in de omgang met kinderen. Super bedankt Joris! 😃👌
Previous
Next

Tarief

Joris' doldwaze show

inclusief btw en exclusief reis- en parkeerkosten
175 v.a.
  • Tijdsduur vanaf 30 minuten
  • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
  • Showdecor (alleen indoors)
  • Grote ballonact
  • Eigen geluidsset
  • Speelruimte (lxbxh) 3 x 3 x 2,5 meter

Tot 30 kinderen               v.a. €175,-
Van 30 tot 50 kinderen     v.a. €200,-
Van 50 tot 75 kinderen:    v.a. €225,-
Van 75 tot 100 kinderen:  v.a. €250,-

*Extras

Alleen afneembeer bij het boeken van Joris’ doldwaze show

1) Kind in een zeepbel: 5 – 10 minuten: €25*,-
(
Tot 20 kinderen en alleen indoors mogelijk) 

2) Ballonfiguur voor ieder kind: 5 – 10 minuten €20,-
vanaf 20 kinderen meerprijs van   €1,- per ballonfiguur
Vanaf 20 kinderen zijn de ballonfiguren van te voren gemaakt 

3) Spellen: 15 minuten |  €30,-
Tot 20 kinderen

Belangrijk om te weten

Ben je enthousiast geworden en wil je mij als kinderentertainment op een (bedrijfs)evenement? Dan kan onderstaande informatie handig zijn. Lees het rustig door en mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd direct contact met mij opnemen.

Ik ben gespecialiseerd in het entertainen van kinderen vanaf 4 t/m 7 jaar. Op deze leeftijd zijn mijn acts dan ook afgestemd. Uiteraard is het nooit een probleem om kinderen buiten deze categorie uit te nodigen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Ik heb veel verschillende soorten acts en ben altijd bezig om weer nieuwe leuke acts te bedenken. Ik heb dan ook geen vast schema van acts die ik kom opvoeren. Het belangrijkste vind ik de interactie met de kinderen en hier stem ik mijn acts dan ook op af. Dat betekent dat ik altijd alle attributen mee heb en dus alles zou kunnen opvoeren. Wel kan er altijd verwacht worden dat ik gedurende mijn hele act als clown / goochelaar optreed, veel grapjes maak en verschillende unieke attributen gebruik zoals ballonfiguren, zeepbellen en jongleerballen.

Via mijn website kan je gemakkelijk een boeking plaatsen. Het boekingsproces spreekt voor zich: laat Joris via de contactpagina weten wat jouw gewenste datum en tijd is en voor hoelang de kinderen vermaakt moeten worden (+- 30 of 45 minuten). Je betaalt achteraf contant of binnen 21 dagen via een factuur.. Na het bevestigen, staat jouw boeking vast. Ik zal persoonlijk contact via whatsapp, telefoon of e-mail met je opnemen om nog wat belangrijke randzaken te bespreken.

Ik maak alleen ballonfiguren bij particuliere kinderfeestjes.

Joris’ tarief geldt voor maximaal 100 kinderen. Wil je graag meer kinderen? Neem dan contact op met Joris voor een passende offerte!

Het is fijn als ik met een grote groep kinderen minimaal een aantal vierkante meter aan vrije ruimte heb, daarin kan ik al heel veel acts opvoeren. Voor sommige acts heb ik wel wat meer ruimte nodig, zoals de grote ballonnen act. Houd rekening met minimaal 2 vierkante meter. Wil je een theater achtergrond erbij? Dan is de minimale ruimte 3 x 2,5 meter (lengte, breedte).

Als het weer dat toelaat, wel natuurlijk! Het is wel fijn als de kinderen (en eventueel ouders), tussendoor ook kunnen zitten. 30 minuten lang staan kan soms best zwaar zijn. Kan jullie event alleen buiten plaats vinden? Heb dan een back-up-plan bij regen zoals een partytent. Anders neemt Joris de boeking niet aan.

Het is natuurlijk mogelijk om een pakket vaker af te nemen. Wil je graag een show op maat? Neem dan contact op.

Word vriend van Joris en ontvang €10,- korting op een boeking!

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.

Heb jij je €10,- korting al?

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.

× Boek hier een act!