Unieke entertainment op bruiloft

Ontdek waarom kinderen dol zijn op Joris de Graaff

Kids entertainment op bruiloft

Bruiloften zijn gelegenheden vol liefde, lachwekkende en gedenkwaardige momenten. Ook voor de jonge gasten wil je dat deze dag onvergetelijk wordt. Soms kan al het ‘’grote mensen’’ gebeuren op de dag van de bruiloft die best lang kan duren voor de kids. Daar heb ik de oplossing voor.

Als kids entertainment op jullie bruiloft verzorg ik tussen het uitwisselen van de geloften en het feestelijke dansen door een speciaal moment voor de kinderen. Willen jullie liever dat ik een ander moment op deze bijzondere dag langskom, dan is dat natuurlijk mogelijk. Met een complete act die volledig is afgestemd om de kinderen te laten lachen en verbazen, zullen ook zij deze dag niet snel meer vergeten.

entertainment op bruiloft
Lachende kinderen
0 +
Geslaagde optredens
0 +
Tevreden klanten
0 +
Jaren ervaring
0 +

Wat te verwachten op een bruiloft?

Clownacts – Goochelshows – Ballonnen & meer!

Ballonfiguren

Een clown inhuren betekent garantie op ballonnen. We doen de meest te gekke spellen met ballonnen en ik maak voor alle kinderen een te gekke ballonnenhond of een zwaard. Zo gaat ieder kind met een leuk aandenken naar huis.

Zeepballen acts

Wie heeft als kind nou niet gespeeld met zeepbellen? Misschien denk je dat zeepbellen eigenlijk niet veel voorstellen en snel kapot gaan, maar Joris doet te gekke trucjes. Hoe zullen de kinderen reageren wanneer ik een grote zeepbel creëer waar zij zelf van binnen een kijkje kunnen nemen?

De grote ballon act

Ik ben best wel goed met ballonnen, maar wanneer ik de kinderen een super grote ballon wil laten zien, komt het nog weleens voor dat ik zelf vast kom te zitten. Mocht dit nou gebeuren, hoop ik dat de kinderen mij goed kunnen helpen om los te komen uit deze super grote ballon.

Clown- en goochelacts zijn de basis

Of je nou kiest voor 30 minuten of langer entertainment, het clown/goochel karakter van Joris de Graaff vormt de basis van mijn komst. Vanaf het moment dat de kinderen mij zien, maken ze kennis met een grappige en stiekem wat onhandige Joris. Indrukwekkende goocheltrucs en gekke grappen zorgen ervoor dat de kinderen en Joris een echte connectie krijgen. Hieropvolgend staat de kinderen indrukwekkende acts te wachten.

Waarom kinderentertainment op jullie bruiloft?

Reviews!

Tevreden stellen aan het woord

Marloes Kapper-Sieben
Marloes Kapper-Sieben
Lees verder
Waanzinnig wat een top entertainment, de kinderen hebben genoten en de volwassen ook! Zeker voor herhaling vatbaar!
Bernice Nieuwenhuis
Bernice Nieuwenhuis
Lees verder
Joris was er tijdens onze bruiloft, er waren 8 kindjes in de leeftijd van 2-5 jaar. De kinderen vonden het geweldig! Nog bijna elke dag hebben de kinderen het er over dat het zo leuk was met Joris! Ook vonden de volwassenen het leuk. BEDANKT JORIS!
Frank Venhoven
Lees verder
We hadden Joris uitgenodigd op ons geregistreerd partnerschaps-feest op 8 april 2022. Het was hilarisch, wat een entertainer zeg. De kleinkinderen gingen compleet uit hun dak en hebben meer dan 1 uur lang gebiologeerd gekeken en ook de volwassenen vonden het meer dan fantastisch. Het is een zeer uitgebreid en gevarieerd geheel. Wij gunnen u Joris, om uw feest meer dan compleet te maken. Hij krijgt van ons een dikke 10. Frank en Jeannette
Rolf
Lees verder
Top De kinderen hebben enorm gelachten. Wel is het een show voor echt de kleinere kids tot circa 8 jaar. De oudere kids hebben zich ook vermaakt!
Vorige
Volgende

Tarieven

Onderstaande tarieven zijn inclusief btw. Je betaalt geen reiskosten tot 50 km vanaf Zwolle (25 km heen en 25 km terug). 
Is het kinderfeest verder weg dan zijn de reiskosten €0,23 per (iedere) km (heen en terug). 

 *Kijk voor extra opties naar de rechterkolom naast de prijzen.

 *Scrollen: De extra opties vind je in een aparte kolom onderaan het laatste tarief. 

De Joris' show

vanaf 30 minuten*
165 Geen reiskosten t/m 50 km vanaf Zwolle
 • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
 • Zoveel kinderen als je wilt uitnodigen
 • Show vol goocheltrucs en komedie
 • Grote ballon act

Over de circus(top)

vanaf 50 minuten *
200 Geen reiskosten t/m 50 km vanaf Zwolle
 • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
 • Show vol goocheltrucs en komedie
 • Grote ballon act
 • Mega zeepbellen (indoors of buiten)
 • Ballonfiguren t/m 15 kinderen (Meer kinderen? Zie *Extra's)

Hooggeëerd publiek, kom Joris zien!

vanaf 40 minuten*
180 Geen reiskosten t/m 50 km vanaf Zwolle
 • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
 • Show vol goocheltrucs en komedie
 • Grote ballon act
 • Ballonfiguren t/m 15 kinderen (Meer kinderen? Zie *Extra's)

*Extra’s  (optioneel)

1) Glittertattoo’s 1 uur max 15  kinderen:  €65.- 

2) Extra tijd ballonfiguren maken €5.- per 5 minuten extra

3) Goochelstokken: €0,50 per goochelstok

4) Ballon-korfbal-spel tot 8 kinderen en alleen indoors, geen meerprijs

Belangrijk om te weten

Ben je enthousiast geworden en wil je mij als entertainment inhuren op een bruiloft? Dan kan onderstaande informatie handig zijn. Lees het rustig door en mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd direct contact met mij opnemen.

Ik ben gespecialiseerd in het entertainen van kinderen van 4 t/m 7 jaar. Op deze leeftijd zijn mijn acts dan ook afgestemd. Het is natuurlijk mogelijk om alle kinderen die bij de bruiloft aanwezig zijn uit te nodigen bij mijn acts. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Zelfs de ouders en misschien zelfs jullie zelf kunnen naar mijn acts komen kijken. Dat laat ik volledig aan jullie over.

Welk kan het zijn dat kinderen  buiten de leeftijdscategorie van 4 t/m 7 jaar het minder leuk vinden. 

Ik heb veel verschillende soorten acts en ben altijd bezig om weer nieuwe leuke acts te bedenken. Ik heb dan ook geen vast schema van acts die ik elk jaar kom opvoeren. Het belangrijkste vind ik de interactie met de kinderen en hier stem ik mijn acts dan ook op af. 

Wel kan er altijd verwacht worden dat ik gedurende mijn hele act als clown / goochelaar optreed, veel grapjes maak en verschillende unieke attributen gebruik zoals een grote ballon en Bruintje de wasbeer.

Via mijn website kan je gemakkelijk een boeking plaatsen. Het boekingsproces spreekt voor zich: laat Joris via de contactpagina weten wat jouw gewenste datum en tijd is en voor hoelang de kinderen vermaakt moeten worden. Je betaalt achteraf contant of binnen 21 dagen via een factuur. Na het bevestigen, staat jouw boeking vast. Ik zal persoonlijk contact via whatsapp, telefoon of e-mail met je opnemen om nog wat belangrijke randzaken te bespreken.

Ik zeg altijd: ‘’hoe meer zielen, hoe meer vreugde’’. Waarom zou ik dan een maximum aantal kinderen kunnen entertainen? Nodig dus zoveel mogelijk kinderen uit als je wilt. Het is wel fijn als ik nog wat ruimte overhoud om mijn acts te kunnen laten zien. Houd er wel rekening mee dat er een meerprijs van €25,- geldt bij meer dan 15 kinderen. 

Het is fijn als ik met een grotere groep kinderen minimaal een aantal vierkante meter aan vrije ruimte heb, daarin kan ik al heel veel acts opvoeren. Voor sommige acts heb ik wel wat meer ruimte nodig, zoals de grote ballonnen act. Houd rekening met minimaal 2 vierkante meter. Wil je een theater achtergrond erbij? Dan is de minimale ruimte 3 x 2,5 meter (lengte, breedte). Het is natuurlijk ook belangrijk dat er voldoende ruimte beschikbaar is waar de kinderen kunnen zitten, het liefst ongeveer 2 meter van mij vandaan.

Als het weer dat toelaat, wel natuurlijk! Zorg dan altijd voor een back-up-plan bij regen, zoals een partytent of binnen locatie. Anders neemt Joris de boeking niet aan.

De belangrijkste tips en info is: 

Als kinderen eten, drinken of speelgoed (bijvoorbeeld toeters en ballonnen) vast hebben of kunnen pakken, kan dat de interactie verstoren en is het programma minder leuk voor hun. 

Het kan gebeuren dat de kinderen vlekken in hun feestkleding krijgen. Deze vlekken zijn uitwisbaar, maar als bang bent dat ze met vlekken in hun kleding op de foto gaan, boek dan niet het mega bellen. 

Zorg ervoor dat ik op tijd begin, want de afgesproken eindtijd kan niet (lang) uitlopen vanwege mijn volle agenda.

Is er bij jullie (luid) achtergrondgeluid zoals een dj/band of (veel) pratende volwassenen dan kan het zijn dat de kinderen Joris niet genoeg horen en Joris zijn speaker en microfoon nodig heeft. 

Ik bespreek graag de rest met mijn tips/info. Je leest deze ook op op mijn Algemene voorwaarden-pagina.  

Joris maakt alleen ballonfiguren voor kinderen als toevoeging op zijn show en eventueel mega zeepbellen-act. 

Wel kun je mij een langere tijd (creatieve) ballonfiguren laten vouwen, maar dan is het vereist dat je zelf een andere activiteit hebt die de kinderen vermaakt.

Word vriend van Joris en ontvang €10,- korting op een boeking!

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.

Heb jij je €10,- korting al?

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.