...

Unieke entertainment op bruiloft

Ontdek waarom kinderen dol zijn op Joris de Graaff

Kids entertainment op bruiloft

Bruiloften zijn gelegenheden vol liefde, lachwekkende en gedenkwaardige momenten. Ook voor de jonge gasten wil je dat deze dag onvergetelijk wordt. Soms kan al het ‘’grote mensen’’ gebeuren op de dag van de bruiloft die best lang kan duren voor de kids. Daar heb ik de oplossing voor.

Als kids entertainment op jullie bruiloft verzorg ik tussen het uitwisselen van de geloften en het feestelijke dansen door een speciaal moment voor de kinderen. Willen jullie liever dat ik een ander moment op deze bijzondere dag langskom, dan is dat natuurlijk mogelijk. Met een complete act die volledig is afgestemd om de kinderen te laten lachen en verbazen, zullen ook zij deze dag niet snel meer vergeten.

entertainment op bruiloft
0 +
Lachende kinderen
0 +
Geslaagde feesten
0 +
Tevreden volwassenen
0 +
Jaren ervaring

Waarom kinderentertainment op jullie bruiloft?

Reviews!

Tevreden stellen aan het woord

Marloes Kapper-Sieben
Marloes Kapper-Sieben
Lees verder
Waanzinnig wat een top entertainment, de kinderen hebben genoten en de volwassen ook! Zeker voor herhaling vatbaar!
Bernice Nieuwenhuis
Bernice Nieuwenhuis
Lees verder
Joris was er tijdens onze bruiloft, er waren 8 kindjes in de leeftijd van 2-5 jaar. De kinderen vonden het geweldig! Nog bijna elke dag hebben de kinderen het er over dat het zo leuk was met Joris! Ook vonden de volwassenen het leuk. BEDANKT JORIS!
Frank Venhoven
Lees verder
We hadden Joris uitgenodigd op ons geregistreerd partnerschaps-feest op 8 april 2022. Het was hilarisch, wat een entertainer zeg. De kleinkinderen gingen compleet uit hun dak en hebben meer dan 1 uur lang gebiologeerd gekeken en ook de volwassenen vonden het meer dan fantastisch. Het is een zeer uitgebreid en gevarieerd geheel. Wij gunnen u Joris, om uw feest meer dan compleet te maken. Hij krijgt van ons een dikke 10. Frank en Jeannette
Rolf
Lees verder
Top De kinderen hebben enorm gelachten. Wel is het een show voor echt de kleinere kids tot circa 8 jaar. De oudere kids hebben zich ook vermaakt!
Previous
Next

Tarieven

De tarieven zijn inclusief btw en exclusief reis- en parkeerkosten.

 *Kijk voor extra opties naar de rechterkolom naast de prijzen.

 *Srollen: De extra opties vind je in een aparte kolom onderaan het laatste tarief. 

Joris’ doldwaze show

100 vanaf
 • Tijdsduur: vanaf 25 minuten
 • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
 • Eigen geluidset indien nodig
 • Speelruimte (lxb) 2 vierkante meter

Joris’ doldwaze show

+ ballonfiguren + 2 super acts
145 vanaf
 • Tijdsduur: vanaf 45 minuten
 • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
 • Eigen geluidset indien nodig
 • Speelruimte (lxb) 3 vierkante meter
 • Ballonfiguur voor ieder kind
 • Grote ballon act
 • Mega zeepbellen act

Joris’ doldwaze show

+ ballonfiguren
115 vanaf
 • Tijdsduur: vanaf 30 minuten
 • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
 • Eigen geluidset indien nodig
 • Speelruimte (lxb) 2 vierkante meter
 • Ballonfiguur voor ieder kind

*Extras

1) showdecor: gratis (alleen bij indoors optreden | (lxbxh) 3 meter x 0,5 meter x 2 meter)

2) Grote ballon-act: €20*,- | 5 minuten,
Er is minimaal 1 volwassene aanwezig in het publiek 

3) Goochelstokken: €1,- per stuk

Belangrijk om te weten

Ben je enthousiast geworden en wil je mij als entertainment inhuren op een bruiloft? Dan kan onderstaande informatie handig zijn. Lees het rustig door en mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd direct contact met mij opnemen.

Ik ben gespecialiseerd in het entertainen van kinderen van 4 t/m 7 jaar. Op deze leeftijd zijn mijn acts dan ook afgestemd. Het is natuurlijk mogelijk om alle kinderen die bij de bruiloft aanwezig zijn uit te nodigen bij mijn acts. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Zelfs de ouders en misschien zelfs jullie zelf kunnen naar mijn acts komen kijken. Dat laat ik volledig aan jullie over.

Wanneer ik op een bruiloft kom entertainen, is het belangrijk dat ik weet hoeveel kinderen er ongeveer zullen zijn. Op basis hiervan kan ik mijn acts goed afstemmen. Ik probeer altijd mijn acts af te stemmen op de interactie met de kinderen.

Via mijn website kan je gemakkelijk een boeking plaatsen. Het boekingsproces spreekt voor zich: laat Joris via de contactpagina weten wat jouw gewenste datum en tijd is en voor hoelang de kinderen vermaakt moeten worden. Je betaalt achteraf contant of binnen 21 dagen via een factuur. Na het bevestigen, staat jouw boeking vast. Ik zal persoonlijk contact via whatsapp, telefoon of e-mail met je opnemen om nog wat belangrijke randzaken te bespreken.

Ik zeg altijd: ‘’hoe meer zielen, hoe meer vreugde’’. Waarom zou ik dan een maximum aantal kinderen kunnen entertainen? Nodig dus zoveel mogelijk kinderen uit. Het is wel fijn als ik nog wat ruimte overhoud om mijn acts te kunnen laten zien.

Het is fijn als ik met een grotere groep kinderen minimaal een aantal vierkante meter aan vrije ruimte heb, daarin kan ik al heel veel acts opvoeren. Voor sommige acts heb ik wel wat meer ruimte nodig, zoals de grote ballonnen act. Houd rekening met minimaal 2 vierkante meter. Wil je een theater achtergrond erbij? Dan is de minimale ruimte 3 x 2,5 meter (lengte, breedte). Het is natuurlijk ook belangrijk dat er voldoende ruimte beschikbaar is waar de kinderen kunnen zitten, het liefst ongeveer 2 meter van mij vandaan.

Als het weer dat toelaat, wel natuurlijk! Zorg dan altijd voor een back-up-plan bij regen, zoals een partytent of binnen locatie. Anders neemt Joris de boeking niet aan.

Helaas is het niet mogelijk om Joris langer te boeken dan aangegeven in de pakketten op de website.

Word vriend van Joris en ontvang €10,- korting op een boeking!

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.

Heb jij je €10,- korting al?

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.

× Boek hier een act!