Unieke entertainment op feest en viering

Ontdek waarom kinderen dol zijn op Joris de Graaff

Kids entertainment op feest & vieringen

Bij elke viering, of het nu gaat om een jubileumfeest, religieus feest, familiefeest of een andere speciale gelegenheid, draait het allemaal om het creëren van onvergetelijke momenten en het samenbrengen van mensen. Leuke entertainment op feest en/of vieringen voor kinderen kan dan vaak niet ontbreken. Als kinderentertainment op een speciale viering verzorg ik een speciaal moment voor de kinderen die aanwezig zijn. Een moment waar alle aandacht even naar de kinderen gaat. Met grappige clown acts en verbazingwekkende goocheltrucs zullen de kinderen zich zeker vermaken. 

Lachende kinderen
0 +
Geslaagde optredens
0 +
Tevreden klanten
0 +
Jaren ervaring
0 +

Joris en de kids in actie

Wat te verwachten op vieringen?

Clownacts – Goochelshows – Ballonnen & meer!

Ballonfiguren

Een clown inhuren betekent garantie op ballonnen. We doen de meest te gekke spellen met ballonnen en ik maak voor alle kinderen een te gekke ballonnenhond of een zwaard. Zo gaat ieder kind met een leuk aandenken naar huis.

Zeepballen acts

Wie heeft als kind nou niet gespeeld met zeepbellen? Misschien denk je dat zeepbellen eigenlijk niet veel voorstellen en snel kapot gaan, maar Joris doet te gekke trucjes. Hoe zullen de kinderen reageren wanneer ik een grote zeepbel creëer waar zij zelf van binnen een kijkje kunnen nemen?

De grote ballon act

Ik ben best wel goed met ballonnen, maar wanneer ik de kinderen een super grote ballon wil laten zien, komt het nog weleens voor dat ik zelf vast kom te zitten. Mocht dit nou gebeuren, hoop ik dat de kinderen mij goed kunnen helpen om los te komen uit deze super grote ballon.

Clown- en goochelacts zijn de basis

Of je nou kiest voor 30 minuten of langer entertainment , het clown/goochel karakter van Joris de Graaff vormt de basis van mijn komst. Vanaf het moment dat de kinderen mij zien, maken ze kennis met een grappige en stiekem wat onhandige Joris. Indrukwekkende goocheltrucs en gekke opmerkingen zorgen ervoor dat de kinderen en Joris een echte connectie krijgen. Hieropvolgend staat de kinderen indrukwekkende acts te wachten.

Waarom entertainment voor kinderen op een viering?

Reviews!

Tevreden ouders aan het woord

GA Palsrok-Verdenius
GA Palsrok-Verdenius
Lees verder
Joris maakt meer dan waar wat hij aan de telefoon en op de website belooft. Het was een geweldige ervaring. Hij had meer dan een uur lang de volledige aandacht van 20+ kinderen. En zelfs de ouders zagen/hoorden we hardop meelachen. Nu klinkt dit een afgestemde review met Joris, maar dat is het dus niet. We vonden het simpelweg de perfecte aanvulling op ons feestje dat al een mooie locatie kende, lekker eten, lieve mensen en heerlijk weer. Ook voor de kinderen zal die dag een mooie herinnering zijn nu. Dankzij Joris. Dank je wel daarvoor, Joris! Het ga je goed. (ik heb je telefoonnummer en website al aan 2 ouders gegeven).
Jeroen Wals
Jeroen Wals
Lees verder
Het was van begin tot eind een top-ervaring! Het contact vooraf ging soepel en was helder. Op de dag zelf: Joris kwam binnen en terwijl hij nog even moest opbouwen wist hij de kinderen al meteen te entertainen. Zijn act was hilarisch, ik heb nog nooit zo hard kinderen horen lachen. Vooral fijn was dat Joris een hele prettige uitstraling heeft waardoor kinderen hem meteen vertrouwen. Na zijn act nam hij ook gewoon rustig de tijd (tijdens het afbouwen) om alle kinderen nog wat aandacht te geven en hun vragen te beantwoorden en nog een extra ballon te maken bijvoorbeeld wanneer deze stuk waren. Geweldig! Echt een aanrader!
Ramon van Es
Ramon van Es
Lees verder
Joris je bent een goud persoon! Hoe jij communiceerde en alles tot stand heb gebracht kan ik niet anders zeggen dat iedereen jou moet inhuren! Als je een uurtje de tijd heb en het geld heb om jou in te huren raad ik het gewoon iedereen aan!
Kim B
Kim B
Lees verder
Onze zoon zijn allereerste kinderfeestje. Hij wilde graag een goochelaar-acrobaat-ballonartiest. Haha. Via Google vonden wij Joris. Vandaag was het zover: Joris kwam op het feestje! Joris, wij vonden je top! Je hebt hier echt talent voor! De kinderen hebben genoten. Zij hebben zich geen moment verveelt tijdens jouw show. Zij waren verwonderd en hebben gelachen, ik beveel jou zeker aan bij andere ouders! Bedankt dat je het feestje een succes gemaakt hebt!
Mylene O
Mylene O
Lees verder
Wat is dit een aanrader! De kinderen hebben enorm genoten en veel gelachen. En de ouders ook!! Het was mede (vooral) dankzij Joris een geslaagd kinderfeestje! Ik zou dit zo nog een keer doen. Dankjewel Joris!!
Frits Saro
Frits Saro
Lees verder
Wauw wat een geweldige ervaring heeft Joris ons en de kinderen gegeven. Letterlijk iedereen(kinderen en ouders) op het feest deden spontaan mee!! Ik heb zoveel respect voor deze kinderentertainer niet normaal.. Alle acts waren goed uitgevoerd, alles gebeurde op tijd en iedereen heeft gelachen. Joris weet wat hij doet en de kinderen voelen zich prettig bij zijn aanwezigheid. Ik heb Joris meteen aangeraden aan mijn zus die hem al inmiddels 2x heeft ingehuurd! Dat zegt genoeg. Joris het ga je goed!
Chantal Koevoets
Chantal Koevoets
Lees verder
Het contact met Joris voorafgaand aan het kinderfeestje van Cas verliep heel fijn. Duidelijke communicatie en een positieve vibe. Het kinderfeestje zelf was in één woord super! We waren onder de indruk van hoe Joris de kinderen zo lang geboeid hield. De kinderen hebben in een deuk gelegen en we hebben genoten van het uitbundige gelach en blije en verbaasde gezichten van de kinderen. Zelf hebben we ook onwijs gelachen! Kortom, Joris is echt een aanrader!
Vorige
Volgende

Tarieven

Alle tarieven zijn inclusief alle onkosten tot 50 km vanaf Zwolle (25 km heen en 25 km terug). 
Is het feest verder weg dan zijn de reiskosten €0,23 per resterende km (heen en terug). 

 *Kijk voor extra opties naar de rechterkolom naast de prijzen.

 *Scrollen: De extra opties vind je in een aparte kolom onderaan het laatste tarief. 

De circusclown zonder tent

vanaf 30 minuten*
165 Geen reiskosten t/m 50 km vanaf Zwolle
 • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
 • Zoveel kinderen als je wilt uitnodigen
 • (Te) gekke circus show
 • Grote ballon act

Over de circus(top)

vanaf 50 minuten *
200 Geen reiskosten t/m 50 km vanaf Zwolle
 • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
 • Max 15 kinderen* (meer kinderen? zie extra's)
 • (Te) gekke circus show
 • Grote ballon act
 • Mega zeepbellen (indoors of buiten)
 • Ballonfiguren t/m 15 kinderen (Meer kinderen? Zie *Extra's)

Hooggeëerd publiek, komt dat zien!

vanaf 40 minuten*
180 Geen reiskosten t/m 50 km vanaf Zwolle
 • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
 • (te) gekke circus show
 • Grote ballon act
 • Ballonfiguren t/m 15 kinderen (Meer kinderen? Zie *Extra's)

*Extra’s  (optioneel)

1) Glittertattoo’s: 15 kinderen per uur. €55.- 
(Het is nodig dat je de kinderen -die niet aan de beurt zijn- iets anders te doen geeft dan wachten) 

2) Extra tijd ballonfiguren maken €5.- per 5 minuten extra
(Het is nodig dat je de kinderen -die niet aan de beurt zijn- iets anders te doen geeft dan wachten) 

2) circus-decor: Alleen indoors of windstil (lxbxh) 3 meter x 0,5 meter x 2 meter) geen meerprijs

3) Speaker en microfoon: bij  luid achtergrondgeluid zoals een dj of pratende volwassenen, zodat de kinderen Joris kunnen horen. geen meerprijs. 

4) Goochelstokken: €0,50 per goochelstok

5) Ballonnen-ballenspel tot 8 kinderen en alleen indoors, geen meerprijs

Belangrijk om te weten

Ben je enthousiast geworden en wil je mij als entertainment inhuren op een viering? Dan kan onderstaande informatie handig zijn. Lees het rustig door en mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd direct contact met mij opnemen.

Ik ben gespecialiseerd in het entertainen van kinderen van 4 t/m 7 jaar. Op deze leeftijd zijn mijn acts dan ook afgestemd. Het is natuurlijk mogelijk om alle kinderen die bij de viering aanwezig zijn uit te nodigen bij mijn acts. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Zelfs de ouders kunnen naar mijn acts komen kijken. 

Welk kan het zijn dat kinderen buiten de leeftijdscategorie van 4 t/m 7 jaar het minder leuk vinden. 

Ik heb veel verschillende soorten acts en ben altijd bezig om weer nieuwe leuke acts te bedenken. Ik heb dan ook geen vast schema van acts die ik elk jaar kom opvoeren. Het belangrijkste vind ik de interactie met de kinderen en hier stem ik mijn acts dan ook op af. 

Wel kan er altijd verwacht worden dat ik gedurende mijn hele act als clown / goochelaar optreed, veel grapjes maak en verschillende unieke attributen gebruik zoals een grote ballon en Bruintje de wasbeer.

Via mijn website kan je gemakkelijk een boeking plaatsen. Het boekingsproces spreekt voor zich: laat Joris via de contactpagina weten wat jouw gewenste datum en tijd is en voor hoelang de kinderen vermaakt moeten worden. Je betaalt achteraf contant of per betaallink (soort Tikkie) 

Na het bevestigen, staat jouw boeking vast. Ik zal persoonlijk contact via WhatsApp, telefoon of e-mail met je opnemen om nog wat belangrijke randzaken te bespreken.

Ik zeg altijd: ‘’hoe meer zielen, hoe meer vreugde’’. Waarom zou ik dan een maximum aantal kinderen kunnen entertainen? Nodig dus zoveel mogelijk kinderen uit als je wilt. Het is wel fijn als ik nog wat ruimte overhoud om mijn acts te kunnen laten zien. Houd er wel rekening mee dat er een meerprijs geldt als ik ballonfiguren maak voor meer dan 15 kinderen . 

Het is fijn als ik met een grotere groep kinderen minimaal een aantal vierkante meter aan vrije ruimte heb, daarin kan ik al heel veel acts opvoeren. Voor sommige acts heb ik wel wat meer ruimte nodig, zoals de mega bellen maken.

Houd rekening met minimaal 2 vierkante meter. Wil je een theater achtergrond erbij? Dan is de minimale ruimte 3 x 2,5 meter (lengte, breedte). Het is natuurlijk ook belangrijk dat er voldoende ruimte beschikbaar is waar de kinderen kunnen zitten, het liefst ongeveer 2 meter van mij vandaan.

Als het weer dat toelaat, wel natuurlijk! Het is wel fijn als de kinderen (en eventueel ouders), tussendoor ook kunnen zitten. 30 minuten of langer staan kan soms best zwaar zijn. Kan het op de locatie eigenlijk alleen buiten plaatsvinden? Zorg dan altijd voor een back-up-plan bij regen, zoals een partytent of binnen locatie. Anders neemt Joris de boeking niet aan.

Het is helaas niet mogelijk om mij voor een viering langer te boeken dan de aangegeven pakketten. 

Je kunt kiezen uit pakketten waarbij ik ballonfiguren vouw in combinatie met mijn show, grote ballon-act en/of mega zeepbellen maken. 

Wel kun je mij een langere tijd (creatieve) ballonfiguren laten vouwen, maar dan is het vereist dat je zelf een andere activiteit hebt die de kinderen vermaakt.

Word vriend van Joris en ontvang €10,- korting op een boeking!

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.

Heb jij je €10,- korting al?

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.