...

Unieke entertainment voor kinderen tijdens feestdagen

Ontdek waarom kinderen dol zijn op Joris de Graaff

Entertainment voor kinderen tijdens feestdagen

De feestdagen zijn een tijd van vreugde, samenzijn en herinneringen maken. Wat is een betere manier om een feestdag onvergetelijk te maken dan met een kinderentertainer die zowel als clown en goochelaar optreedt?

Als kinderentertainment op een feestdag verzorg ik een speciaal moment voor de kinderen die aanwezig zijn. Een moment waar alle aandacht even naar de kinderen gaat. Met grappige clown acts en verbazingwekkende goocheltrucs zullen de kinderen zich zeker vermaken. 

Entertainment voor kinderen
0 +
Lachende kinderen
0 +
Geslaagde feesten
0 +
Tevreden volwassenen
0 +
Jaren ervaring

Heb jij al eens gedacht aan entertainment voor kinderen tijdens een feestdag?

entertainment kinderen
Reviews!

Tevreden ouders aan het woord

GA Palsrok-Verdenius
GA Palsrok-Verdenius
Lees verder
Joris maakt meer dan waar wat hij aan de telefoon en op de website belooft. Het was een geweldige ervaring. Hij had meer dan een uur lang de volledige aandacht van 20+ kinderen. En zelfs de ouders zagen/hoorden we hardop meelachen. Nu klinkt dit een afgestemde review met Joris, maar dat is het dus niet. We vonden het simpelweg de perfecte aanvulling op ons feestje dat al een mooie locatie kende, lekker eten, lieve mensen en heerlijk weer. Ook voor de kinderen zal die dag een mooie herinnering zijn nu. Dankzij Joris. Dank je wel daarvoor, Joris! Het ga je goed. (ik heb je telefoonnummer en website al aan 2 ouders gegeven).
Jeroen Wals
Jeroen Wals
Lees verder
Het was van begin tot eind een top-ervaring! Het contact vooraf ging soepel en was helder. Op de dag zelf: Joris kwam binnen en terwijl hij nog even moest opbouwen wist hij de kinderen al meteen te entertainen. Zijn act was hilarisch, ik heb nog nooit zo hard kinderen horen lachen. Vooral fijn was dat Joris een hele prettige uitstraling heeft waardoor kinderen hem meteen vertrouwen. Na zijn act nam hij ook gewoon rustig de tijd (tijdens het afbouwen) om alle kinderen nog wat aandacht te geven en hun vragen te beantwoorden en nog een extra ballon te maken bijvoorbeeld wanneer deze stuk waren. Geweldig! Echt een aanrader!
Ramon van Es
Ramon van Es
Lees verder
Joris je bent een goud persoon! Hoe jij communiceerde en alles tot stand heb gebracht kan ik niet anders zeggen dat iedereen jou moet inhuren! Als je een uurtje de tijd heb en het geld heb om jou in te huren raad ik het gewoon iedereen aan!
Kim B
Kim B
Lees verder
Onze zoon zijn allereerste kinderfeestje. Hij wilde graag een goochelaar-acrobaat-ballonartiest. Haha. Via Google vonden wij Joris. Vandaag was het zover: Joris kwam op het feestje! Joris, wij vonden je top! Je hebt hier echt talent voor! De kinderen hebben genoten. Zij hebben zich geen moment verveelt tijdens jouw show. Zij waren verwonderd en hebben gelachen, ik beveel jou zeker aan bij andere ouders! Bedankt dat je het feestje een succes gemaakt hebt!
Mylene O
Mylene O
Lees verder
Wat is dit een aanrader! De kinderen hebben enorm genoten en veel gelachen. En de ouders ook!! Het was mede (vooral) dankzij Joris een geslaagd kinderfeestje! Ik zou dit zo nog een keer doen. Dankjewel Joris!!
Frits Saro
Frits Saro
Lees verder
Wauw wat een geweldige ervaring heeft Joris ons en de kinderen gegeven. Letterlijk iedereen(kinderen en ouders) op het feest deden spontaan mee!! Ik heb zoveel respect voor deze kinderentertainer niet normaal.. Alle acts waren goed uitgevoerd, alles gebeurde op tijd en iedereen heeft gelachen. Joris weet wat hij doet en de kinderen voelen zich prettig bij zijn aanwezigheid. Ik heb Joris meteen aangeraden aan mijn zus die hem al inmiddels 2x heeft ingehuurd! Dat zegt genoeg. Joris het ga je goed!
Chantal Koevoets
Chantal Koevoets
Lees verder
Het contact met Joris voorafgaand aan het kinderfeestje van Cas verliep heel fijn. Duidelijke communicatie en een positieve vibe. Het kinderfeestje zelf was in één woord super! We waren onder de indruk van hoe Joris de kinderen zo lang geboeid hield. De kinderen hebben in een deuk gelegen en we hebben genoten van het uitbundige gelach en blije en verbaasde gezichten van de kinderen. Zelf hebben we ook onwijs gelachen! Kortom, Joris is echt een aanrader!
Previous
Next

Tarief

Joris' doldwaze show

inclusief btw en exclusief reis- en parkeerkosten
175 v.a.
  • Tijdsduur vanaf 30 minuten
  • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
  • Showdecor (alleen indoors)
  • Grote ballonact
  • Eigen geluidsset
  • Speelruimte (lxbxh) 3 x 3 x 2,5 meter

Tot 30 kinderen               v.a. €175,-
Van 30 tot 50 kinderen     v.a. €200,-
Van 50 tot 75 kinderen:    v.a. €225,-
Van 75 tot 100 kinderen:  v.a. €250,-

*Extras

Alleen afneembeer bij het boeken van Joris’ doldwaze show

1) Kind in een zeepbel: 5 – 10 minuten: €25*,-
(
Tot 20 kinderen en alleen indoors mogelijk) 

2) Ballonfiguur voor ieder kind: 5 – 10 minuten €20,-
vanaf 20 kinderen meerprijs van   €1,- per ballonfiguur
Vanaf 20 kinderen zijn de ballonfiguren van te voren gemaakt 

3) Spellen: 15 minuten |  €30,-
Tot 20 kinderen

Belangrijk om te weten

Ben je enthousiast geworden en wil je mij als entertainment inhuren op een feestdag? Dan kan onderstaande informatie handig zijn. Lees het rustig door en mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd direct contact met mij opnemen.

Ik ben gespecialiseerd in het entertainen van kinderen van 4 t/m 7 jaar. Op deze leeftijd zijn mijn acts dan ook afgestemd. Het is natuurlijk mogelijk om alle kinderen die bij de feestdag aanwezig zijn uit te nodigen bij mijn acts. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Zelfs de ouders kunnen naar mijn acts komen kijken.

Wanneer ik op een feestdag kom entertainen, is het belangrijk dat ik weet hoeveel kinderen er ongeveer zullen zijn. Op basis hiervan kan ik mijn acts goed afstemmen. Ook is het mogelijk om de acts aan te passen aan de hand van het thema van de feestdag. Ik probeer altijd mijn acts af te stemmen op de interactie met de kinderen.

Via mijn website kan je gemakkelijk een boeking plaatsen. Het boekingsproces spreekt voor zich: laat Joris via de contactpagina weten wat jouw gewenste datum en tijd is en voor hoelang de kinderen vermaakt moeten worden. Je betaalt achteraf contant of binnen 21 dagen via een factuur. Na het bevestigen, staat jouw boeking vast. Ik zal persoonlijk contact via whatsapp, telefoon of e-mail met je opnemen om nog wat belangrijke randzaken te bespreken.

Joris’ tarief geldt voor maximaal 100 kinderen. Wil je graag meer kinderen uitnodigen? Neem dan contact op met Joris voor een passende offerte! Ouders en andere aanwezigen mogen er natuurlijk ook bij zijn.

Het is fijn als ik met een grotere groep kinderen minimaal een aantal vierkante meter aan vrije ruimte heb, daarin kan ik al heel veel acts opvoeren. Voor sommige acts heb ik wel wat meer ruimte nodig, zoals de grote ballonnen act. Houd rekening met minimaal 2 vierkante meter. Wil je een theater achtergrond erbij? Dan is de minimale ruimte 3 x 2,5 meter (lengte, breedte). Het is natuurlijk ook belangrijk dat er voldoende ruimte beschikbaar is waar de kinderen kunnen zitten, het liefst ongeveer 2 meter van mij vandaan.

Als het weer dat toelaat, wel natuurlijk! Het is wel fijn als de kinderen (en eventueel ouders), tussendoor ook kunnen zitten. 30 minuten of langer staan kan soms best zwaar zijn. Kan het op de locatie eigenlijk alleen buiten plaatsvinden? Zorg dan altijd voor een back-up-plan bij regen, zoals een partytent of binnen locatie. Anders neemt Joris de boeking niet aan.

Het is mogelijk om mij als entertainment langer bij de viering te betrekken. Neem in dit geval altijd even contact met mij op, dan bespreken we samen hoe we dit het beste kunnen invullen.

Word vriend van Joris en ontvang €10,- korting op een boeking!

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.

Heb jij je €10,- korting al?

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.

× Boek hier een act!