...

Unieke entertainment voor scholen

Ontdek waarom kinderen dol zijn op Joris de Graaff

Kids entertainment voor scholen

Het geluid van lachende, schreeuwende en gillende kinderen klinkt voor mij als muziek in mijn oren. Het entertainen van kinderen op een lachwekkende en verbazende manier is namelijk hetgeen waar ik het liefst de hele dag door mee bezig ben. Dit doe ik veel op basisscholen, evenementen waar veel kinderen aanwezig zijn en natuurlijk op kinderfeestjes! 

Als entertainment voor scholen zorg ik voor lachwekkende momenten als clown, maar ook verbazingwekkende goochelacts zullen de kinderen doen laten verbazen. Kortom, ik verzorg met heel veel passie een complete entertainment show voor elke basisschool in heel Nederland.

entertainment voor scholen
0 +
Lachende kinderen
0 +
Geslaagde feesten
0 +
Tevreden volwassenen
0 +
Jaren ervaring

Wat te verwachten op een basisschool?

Lachen, gieren, brullen voor iedereen

Waar kan ik meer genieten van lachende kinderen, als op een basisschool? Ik kom er dan ook graag! Maar wat kunnen de kinderen op een basisschool nou allemaal van mij verwachten? Een complete act vol lachwekkende en verrassende elementen. Alles stem ik af op de interactie die ik gedurende mijn komst heb met de kinderen, zo ontstaat er een complete act die voor elk kind leuk is.

Heb je als school specifieke wensen, neem dan vooral vrijblijvend contact met mij op. Samen kunnen we kijken welke acts het best passen bij jullie school.

entertainment school

Ook deze basisscholen hebben mogen genieten

Reviews!

Tevreden basisscholen aan het woord

Ronald Berghuis
Ronald Berghuis
OBS de Krullevaar
Lees verder
Voldoende ballonnen en vertier voor alle kinderen Was een ballon kapot, dan was er nog een reserve om toch iets mee te geven naar huis. Vanaf het eerste contact heb ik je als zeer prettig ervaren. Ook de afspraken zoals afgesproken kwam je na. Leuk was de interactie met het jonge kind (groep 1/2, 3/4) en je open houding.
Catelijne van Rooij
Catelijne van Rooij
BSO bij Kinderopvang Mini Stek
Lees verder
Het was een fantastische show die Joris gaf voor onze kleuters op de BSO. Ze waren van het begin tot het eind geboeid. Hij betrok de kinderen op verschillende manieren bij de show. Joris is zeker de moeite waard om te boeken.
Previous
Next

Tarief

Joris' doldwaze show

inclusief btw en exclusief reis- en parkeerkosten
175 v.a.
  • Tijdsduur vanaf 30 minuten
  • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
  • Showdecor (alleen indoors)
  • Grote ballonact
  • Eigen geluidsset
  • Speelruimte (lxbxh) 3 x 3 x 2,5 meter

Tot 30 kinderen               v.a. €175,-
Van 30 tot 50 kinderen     v.a. €200,-
Van 50 tot 75 kinderen:    v.a. €225,-
Van 75 tot 100 kinderen:  v.a. €250,-

*Extras

Alleen afneembeer bij het boeken van Joris’ doldwaze show

1) Kind in een zeepbel: 5 – 10 minuten: €25*,-
(
Tot 20 kinderen en alleen indoors mogelijk) 

2) Ballonfiguur voor ieder kind: 5 – 10 minuten €20,-
vanaf 20 kinderen meerprijs van   €1,- per ballonfiguur
Vanaf 20 kinderen zijn de ballonfiguren van te voren gemaakt 

3) Spellen: 15 minuten |  €30,-
Tot 20 kinderen

Belangrijk om te weten

Ben je enthousiast geworden en wil je mij als entertainment inhuren op een basisschool? Dan kan onderstaande informatie handig zijn. Lees het rustig door en mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd direct contact met mij opnemen.

Ik ben gespecialiseerd in het entertainen van kinderen van 4 t/m 7 jaar. Op deze leeftijd zijn mijn acts dan ook afgestemd. Het is natuurlijk mogelijk om alle kinderen van de basisschool uit te nodigen voor mijn act. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Maar voor de oudere kinderen kunnen mijn acts soms minder grappig en magisch zijn, houd daar dus wel rekening mee.

Wanneer ik op een basisschool kom entertainen, is het soms lastig om met alle kinderen de interactie op te zoeken. Ik heb daarom een aantal vaste acts die ik op een basisschool vast uitvoer. Denk hierbij aan mijn grote ballonnenact, unieke grapjes en een verbazingwekkende goochelshow. Toch probeer ik altijd mijn acts af te stemmen op de kinderen. Het kan dus voorkomen dat wanneer we zo hard hebben gelachen om de grote ballon act, ik hier nog wat verrassende variaties voor bedenk.

Via mijn website kan je gemakkelijk een boeking plaatsen. Het boekingsproces spreekt voor zich: laat Joris via de contactpagina weten wat jouw gewenste datum en tijd is en voor hoelang de kinderen vermaakt moeten worden. Je betaalt achteraf contant of binnen 21 dagen via een factuur. Na het bevestigen, staat jouw boeking vast. Ik zal persoonlijk contact via whatsapp, telefoon of e-mail met je opnemen om nog wat belangrijke randzaken te bespreken.

Joris’ tarief geldt voor maximaal 100 kinderen. Wil je graag meer kinderen uitnodigen? Neem dan contact op met Joris voor een passende offerte! Ouders, juffen en meesters mogen er natuurlijk ook bij zijn.

Het is fijn als ik met een grotere groep kinderen minimaal een aantal vierkante meter aan vrije ruimte heb, daarin kan ik al heel veel acts opvoeren. Voor sommige acts heb ik wel wat meer ruimte nodig, zoals de grote ballonnen act. Houd rekening met minimaal 2 vierkante meter. Wil je een theater achtergrond erbij? Dan is de minimale ruimte 3 x 2,5 meter (lengte, breedte). Het is natuurlijk ook belangrijk dat er voldoende ruimte beschikbaar is waar de kinderen kunnen zitten, het liefst ongeveer 2 meter van mij vandaan.

Als het weer dat toelaat, wel natuurlijk!. Kan het bij jullie school eigenlijk alleen buiten plaatsvinden? Zorg dan altijd voor een back-up-plan bij regen, zoals een partytent of binnen locatie. Anders neemt Joris de boeking niet aan.

Het is mogelijk om mij als entertainment langer bij de school te betrekken. Organiseren jullie bijvoorbeeld een open dag of school evenement, dan kan ik ook meerdere uren aanwezig blijven. Neem in dit geval altijd even contact met mij op, dan bespreken we samen hoe we dit het beste kunnen vormgeven.

Word vriend van Joris en ontvang €10,- korting op een boeking!

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.

Heb jij je €10,- korting al?

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.

× Boek hier een act!