Feest

Vermakelijk voor de kinderen

U wilt dat kinderen op uw feest kunnen schaterlachen, enthousiast mee doen en ook -als het lukt- de kinderen in het gareel blijven. Kortom dat ze vermaakt worden en in goede handen zijn van het begin tot het einde.

Ik heb hem nog nooit zo levendig gezien! (Tante over haar neefje)

Door mijn ontwapenendheid kunnen de kinderen zichzelf zijn.

 

Dat kan ik doen door elke ballonfiguur en goocheltruc van te voren heb geoefend en ter plekke afstemmen op de leeftijd, sfeer en op hoe de kinderen en volwassenen reageren.

Ballonartiest goochelaar Kinderentertainment Joris Zwolle

Joris’ Magische goochelshow

Vanaf september 2020

In mijn goochelshow speel ik het verhaal van iemand waarbij alles wat hij probeert mislukt om aansluiting te krijgen met mensen. Voorwerpen verdwijnen. Een pratend ballonfiguur verteld mij wat ik allemaal verkeerd doe en maakt grappen over mij. Steeds meer kleuren verdwijnen letterlijk uit mijn act.

Op het moment dat mijn karakter zich hopeloos en verdrietig voelt en tegen zich zelf zegt “ik houd wel van je” verbreekt de vloek en komen op magische wijze de kleuren terug in mijn outfit en mijn act en wordt er een glimlach op mijn gezicht getoverd, waarna ik een ballonfiguur op een wijze die

Met een lach en een traan, met begeleiding van magische muziek voer ik de kinderen mee in hun reis dat ze nooit moeten opgeven wat hun gelukkig maakt, zelfs niet hun “onhandigheidjes’ die juist de combinatie zijn van wat je nog leuker maakt.

WhatsApp Image 2019-08-11 at 15.19.34

Joris’ Ballonfiguren vermaak

Eerst leer ik de kinderen een gevoel te krijgen met de ballon.
Zo leren we bijvoorbeeld om met een -mime-beweging-  de ballon te buigen als een ijzeren bruis, De ballon weg te schieten als pijl en boog en en cirkel-ballonnen kunnen vangen

Daarna kunnen de kinderen kiezen uit een keuzemenu. Afgestemd op de leeftijden en het aantal.

Elk ballonfiguur maak ik met grapjes en trucjes. Zo haal ik bijvoorbeeld een ballon door mijn lijf heen en vraag ik een vrijwilliger om mee te helpen.

 

Kies je pakket

Goud
1 uur 125*
 • Basis-ballonfiguren
 • Goocheltrucs
Platina
1 uur en 20 minuten175*
 • Basis-ballonfiguren
  Raadspel met luxe ballonfiguren
 • Goocheltrucs, jongleren, handpop
  Muziek
 • Grote ballon-act
Diamant
1 uur en 45 minuen225*
 • Alles van platina
  +
 • Spellen met alle kinderen

* Let op

 • Btw:
  • Particulier: btw inbegrepen
  • Zakelijk: exclusief 9% btw
 • Reiskosten:
  • Tot 50 km inbegrepen.
  • Na 50 km €0,19 per km (heen en terug)
 • Platinum-pakket: ruimte van minstens 2×2 m vereist (lengte x breedte)

Veel gestelde vragen

Is dit je werk?

Ik besteed minstens 24 uur per week aan artiest, omdat ik ook nog ict studeer. Mocht ik vanaf september 2020 de mime-opleiding volgen van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, dan besteed ik daarnaast zoveel mogelijk tijd  aan artiest.

Wat onderscheid je van anderen?

Ik ben (nog) geen beroepsartiest. Ik zal je eerst eerlijk vertellen waar ik nog niet goed in ben en waar ik wel goed in ben, zodat je beter kunt beslissen of ik geschikt als entertainer zou zijn voor je feest.

✗ Ik ben een kinderentertainer: Ik heb nog niet genoeg ervaring om op  publiek in te gaan die “kroeg”-grappen” maken als ik de kinderen vermaak. Ik heb nog geen dubbele lagen in mijn acts en focus mij op wat de kinderen grappig en leuk vinden. 

✗ Mijn karakter kan niet praten: Het past beter bij mij om fysiek uit te drukken.

✗ Kinderen kunnen niet om elk ballonfiguur kiezen: Ze kiezen uit een menu of kunnen een verassingsballon krijgen. Zo houd ik de snelheid er in en kan ik de acts beter oefenen.

Niet 100% goed = niet betalen: Heb je je aan de overeenkomst gehouden en vonden je gasten het niet vermakelijk?

Ik kan goed met kinderen omgaan  Ik ben helemaal mijzelf. “What you see is what you get” en ik heb zo’n hart voor elk kind.

Betaalbaar:  Met mijn tarieven zitten ik aan de onderkant van de markt, omdat ik nog niet zo ervaren ben als beroepsartiesten die ik ken.

Ik haat lange wachtrijen  Ik zorg dat kinderen snel een ballonfiguur krijgen door een professionele pompsysteem en snelle manier van werken. Indien nodig blaas ik ballonnen van te voren op.

Vermakelijk  Elk ballonfiguur is een act op zich met fysieke (mime) grapjes en trucjes. Vermakelijk is mijn hoogste prioriteit.

Grappig  Ik heb een hekel aan “grapjes” als  ‘geef je mij een hand nee je schone hand’ of andere “grapjes” die een kind voor schut zetten. Ik zal dat nooit doen.

Modern: Ik wil altijd zo benaderbaar voor je gasten zijn. Ik zal geen enge outfit dragen met een enge schmink. Mijn trucs zijn modern

✓ Verzekerd: Op je feest ben ik bedrijfsaansprakelijk verzekerd tegen ongevallen.

✓ Op tijd: Ik ben minstens 20 minuten van te voren aanwezig.

✓ 
Flexibel: Ik stem de trucs af op de leeftijden van de kinderen, de sfeer en wat er gebeurd. 

 

Hoe garandeer je dat je (op tijd) komt op dagen?

Ik teken met u een contract waarin staat dat u niets hoeft te betalen als ik te laat kom. (Behoudens overmacht) Uiteraard zal ik nooit een opdracht verzuimen, omdat ik u en uw gasten zeer waardevol acht. Als ik niet meer kan door overmacht, zoek ik met u voor een geschikt alternatief.

Kun je goed met kinderen omgaan?

Ik heb naar tevredenheid van leidinggevenden met kinderen gewerkt in een integraal kindcentrum, pretparken en vakantieparken.
Ik kan je een ‘VOG’ sturen. Daarnaast ben ik nog nooit met justitie in aanraking geweest.

Moet ik deels vooruit betalen?

U betaald een vooruitbetaling 25% van het pakket-tarief voor het reserveren van de datum en het tijdstip.

Wat is je betalingstermijn?

Als particulier betaal je na afloop van het evenement binnen 14 dagen en als bedrijf binnen 21 dagen. (Hiervan afwijken kan in overleg)

Treed je ook op voor een publiek met alleen volwassenen?

Ja, dan kun je kiezen voor de ballonfiguur-workshop, grote ballon-act en een korte goochelshow.

Hoe werkt je niet-goed-geld-terug-garantie?

Niet 100% tevreden = niet betalen, mits je aan onze overeenkomst hebt gehouden. Bijvoorbeeld als ik adviseer om de goochelshow niet naast het springkussen te houden en je dat toch wilt, dan zal de goochelshow minder goed gaan en vervalt de niet-goed-geld-terug-garantie.

×
X