Grote evenementen.

Joris’ Magische goochelshow en Ballon-wauw-ervaring

Wil je een activiteit die de kinderen actief en geïnteresseerd houd?

intro 7 2019-01-04 13.26.20

Joris’ Magische goochelshow

20 minuten | Tot 100 kinderen
Vanaf september 2020

In mijn goochelshow speel ik het verhaal van iemand waarbij alles wat hij probeert mislukt om aansluiting te krijgen met mensen. Voorwerpen verdwijnen. Een pratend ballonfiguur verteld mij wat ik allemaal verkeerd doe en maakt grappen over mij. Steeds meer kleuren verdwijnen letterlijk uit mijn act.

Op het moment dat mijn karakter zich hopeloos en verdrietig voelt en zichzelf “ik houd wel van je” verbreekt de vloek en komen op magische wijze de kleuren terug in mijn outfit en mijn act en wordt er een glimlach op mijn gezicht getoverd, waarna ik een ballonfiguur op een wijze die

Met een lach en een traan, met begeleiding van magische muziek wil ik de  meevoeren in een show dat waardevol zijn zoals zij uniek zijn en nooit moeten opgeven wat hun gelukkig maakt, zelfs niet hun “onhandigheidjes’ die juist de combinatie zijn van wat je nog leuker maakt.

44891566_2097577080287220_4046278102467215360_n

Joris’ ballonfiguren vermaak

Tot 75 kinderen per uur

Elk ballonfiguur wordt vermakelijk gemaakt:  Zo vraag ik bijvoorbeeld een vader om een ballon-appel op zijn hoofd te doen, pak ik  ‘haar’ van een kind schiet ik ballon weg en knalt de ballonappel (soms mis ik) Of vraag ik een kind een ballon door midden te slaan met zijn zwaard.

 

LeadershipBalloonsGirls-300x227

Joris’ ballon-wauw-ervaring

Tot 100 kinderen per uur

Bij de ballonvouw-workshop komen de kinderen een ruimte binnen gevuld met manden met honderden opgeblazen ballonnen (bij een grote groep)

Stap voor stap maken we een mysterieus voorwerp, een riem, een zwaard hond en een hoed en een aantal trucjes, welke ze trots aan hun ouders kunnen laten zien.

Mijn goochelshow is geïnspireerd op verhaal van ‘het lelijke eendje’ van Hans Christian Andersen en mijn verhaal ‘De kikker” wat ik in groep 4 schreef. De combinatie van deze twee verhalen vertellen veel over hoe mijn leven is verlopen.


Ik wil mijn hele leven dit verhaal vertellen in een steeds helder wordende manier. Ik wil mensen helpen om een voorbeeld te zijn van iemand die uit een diepe put komt.

Joris’ ballonfiguren vermaak

Tot 75 kinderen per uur

Voorwerk: In overleg kan ik ook ballonnen van te voren opblazen, waardoor de wachtrij ongeveer 5-10 minuten duurt. In deze tijd zijn er voortdurend nieuwe grapjes en trucjes.

Keuzemenu: Kinderen kiezen uit een keuzemenu met basis ballonfiguren afgestemd op het aantal kinderen en het thema.


In thema:  Ik stem mij graag af aan jouw thema-feest:
Zo kan ik daar bij passende ballonfiguren maken en in bijbehorende outfit komen:

Ruimte nodig  Ik reis met het openbaar vervoer en kan daarom de ballonnen alleen bij jouw op locatie van te voren opblazen.

Muziek Er is muziek bij de momenten dat sommige kinderen extra hulp nodig hebben. Ik kan mijn speaker en microfoon meenemen, mocht er geen speaker zijn.

Creatief Bij het laatste ballonfiguur: ‘de hoed’ kunnen de kinderen veel meer ballonnen pakken en zelf een te gekken hoed verzinnen en maken, waarbij ik ze help.

Joris’ ballonfiguren vermaak

Tot 75 kinderen per uur

Voorwerk: In overleg kan ik ook ballonnen van te voren opblazen, waardoor de wachtrij ongeveer 5-10 minuten duurt. In deze tijd zijn er voortdurend nieuwe grapjes en trucjes.

Keuzemenu: Kinderen kiezen uit een keuzemenu met basis ballonfiguren afgestemd op het aantal kinderen en het thema.


In thema:  Ik stem mij graag af aan jouw thema-feest:
Zo kan ik daar bij passende ballonfiguren maken en in bijbehorende outfit komen:

Kies je pakket

Joris' goochelshow
Eigentijdse trucs, komisch en met veel interactie. Met iets bijzonders met een grote ballon.
129 / excl. 9% btw
 • 20 minuten
 • Perfect voor 4-8 jaar
 • Tot 100 kinderen
 • Magische muziek
 • Geluidssysteem
 • Komische goocheltrucs
Favoriet
Joris' ballonfiguren vermaak
Supersnel 75 Ballonfiguren in 1 uur
Kinderen worden betrokken in de act om mee te doen met de ballonnen-trucjes.
€125 / excl. 9% btw
 • Vanaf 1 uur
 • Meeruur € 80,-
 • Tot 75 kinderen
 • Kinderen worden vermaakt
 • Luxe of basis-ballonfiguren
Joris' ultieme goochelshow en ballon-vouw-ervaring
De kinderen verbazen zich om de trucs en leren ballonfiguren te maken, die ze mee naar huis mogen nemen.
225 / excl. 9% btw
 • 1 uur en 20 minuten
 • Perfect voor 4 - 8 jaar
 • 25 kinderen
 • Magische muziek
 • Geluidssysteem
 • Elk extra kind € 5,-

Let op

 • Btw:
  • Particulier: btw inbegrepen
  • Zakelijk: exclusief 9% btw
 • Grote groepen:
  • Deze pakketten zijn geschikt voor groepen van 25 tot 100 kinderen. Voor kleinere gezelschappen klik Hier
 • Reiskosten:
  • Tot 50 km inbegrepen.
  • Na 50 km €0,19 per km (heen en terug)
 • Technische specificatie:
  • Ruimte van minstens 2x2m vereist (lengte x breedte)
  • Bij ballonfiguren vanaf 2 uur: Stroom nodig: max. 3 meter vanaf de optreed-plek.

Veel gestelde vragen

Is dit je werk?

Ik besteed minstens 24 uur per week aan artiest, omdat ik ook nog ict studeer. Mocht ik vanaf september 2020 de mime-opleiding volgen van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, dan besteed ik daarnaast zoveel mogelijk tijd  aan artiest.

Wat onderscheid je van anderen?

Ik ben (nog) geen beroepsartiest. Ik zal je eerst eerlijk vertellen waar ik nog niet goed in ben en waar ik wel goed in ben, zodat je beter kunt beslissen of ik geschikt als entertainer zou zijn voor je feest.

✗ Ik ben een kinderentertainer: Ik heb nog niet genoeg ervaring om op  publiek in te gaan die “kroeg”-grappen” maken als ik de kinderen vermaak. Ik heb nog geen dubbele lagen in mijn acts en focus mij op wat de kinderen grappig en leuk vinden. 

✗ Mijn karakter kan niet praten: Het past beter bij mij om fysiek uit te drukken.

✗ Kinderen kunnen niet om elk ballonfiguur kiezen: Ze kiezen uit een menu of kunnen een verassingsballon krijgen. Zo houd ik de snelheid er in en kan ik de acts beter oefenen.

Niet 100% goed = niet betalen: Heb je je aan de overeenkomst gehouden en vonden je gasten het niet vermakelijk?

Ik kan goed met kinderen omgaan  Ik ben helemaal mijzelf. “What you see is what you get” en ik heb zo’n hart voor elk kind.

Betaalbaar:  Met mijn tarieven zitten ik aan de onderkant van de markt, omdat ik nog niet zo ervaren ben als beroepsartiesten die ik ken.

Ik haat lange wachtrijen  Ik zorg dat kinderen snel een ballonfiguur krijgen door een professionele pompsysteem en snelle manier van werken. Indien nodig blaas ik ballonnen van te voren op.

Vermakelijk  Elk ballonfiguur is een act op zich met fysieke (mime) grapjes en trucjes. Vermakelijk is mijn hoogste prioriteit.

Grappig  Ik heb een hekel aan “grapjes” als  ‘geef je mij een hand nee je schone hand’ of andere “grapjes” die een kind voor schut zetten. Ik zal dat nooit doen.

Modern: Ik wil altijd zo benaderbaar voor je gasten zijn. Ik zal geen enge outfit dragen met een enge schmink. Mijn trucs zijn modern

✓ Verzekerd: Op je feest ben ik bedrijfsaansprakelijk verzekerd tegen ongevallen.

✓ Op tijd: Ik ben minstens 20 minuten van te voren aanwezig.

✓ 
Flexibel: Ik stem de trucs af op de leeftijden van de kinderen, de sfeer en wat er gebeurd. 

 

Treed je ook op voor een publiek met alleen volwassenen?

Ja, dan doen we een ballonfiguur-workshop en/of een komische act van 5 minuten: de grote ballon-act met een aantal goocheltrucs.

Hoe garandeer je dat je (op tijd) komt op dagen?

Ik teken met u een contract waarin staat dat u niets hoeft te betalen als ik te laat kom. (Behoudens overmacht) Uiteraard zal ik nooit een opdracht verzuimen, omdat ik u en uw gasten zeer waardevol acht. Als ik niet meer kan door overmacht, zoek ik met u voor een geschikt alternatief.

Heb je een 'Verklaring Omtrent het Gedrag'?

Ik werk in een integraal kindcentrum en kan je een ‘VOG’ sturen. Daarnaast ben ik nog nooit met justitie in aanraking geweest.

Moet ik deels vooruit betalen?

U betaald een vooruitbetaling 25% van het pakket-tarief voor het reserveren van de datum en het tijdstip.

Wat is je betalingstermijn?

Als particulier betaal je na afloop van het evenement binnen 14 dagen en als bedrijf binnen 21 dagen. (Hiervan afwijken kan in overleg)

Hoe werkt je niet-goed-geld-terug-garantie?

Niet 100% tevreden = niet betalen, mits je aan onze overeenkomst hebt gehouden. Bijvoorbeeld als ik adviseer om de goochelshow niet naast het springkussen te houden en je dat toch wilt, dan zal de goochelshow minder goed gaan en vervalt de niet-goed-geld-terug-garantie.

×
X