Unieke entertainment voor kinderfeestjes

Ontdek waarom kinderen dol zijn op Joris de Graaff

Goochelaar en clown inhuren voor kinderfeestjes?

Ik ben Joris de Graaff en woon in Zwolle.
Ik ben geen traditionele clown of goochelaar, maar entertain jonge kinderen op een ontwapende manier. Ideaal voor bijvoorbeeld kinderfeestjes.

Ik heb unieke acts waarmee ik kinderen enthousiast en aan het lachen weet te krijgen. Toch is geen kinderfeestje hetzelfde en daar kan ik goed op inspelen.

Ik heb geen vaste wijze hoe ik mijn acts doe, maar stem mijn acts af op de interactie die ik met de kinderen stimuleer. Zo ervaar ik al binnen enkele minuten wat de kinderen leuk vinden en daar speel ik op in.

Weet je niet zeker of welke clown of goochelaar je wilt inhuren? Ik blijf dicht bij mijzelf en de kinderen staan bij mij echt op de eerste plaats.  Ik ben gespecialiseerd in het entertainen van kinderen van 4 t/m 7 jaar en ben fulltime  bezig met het uitvoeren, bedenken en innoveren van mijn acts. 

kinderen blijer gemaakt
0 +
optredens in 2023
0 +
kinderfeesten geboost
0 +
jaar kinderentertainer
0 +

Joris en de kids in actie

Wat te verwachten op kinderfeestjes?

Clownacts – Goochelshow – Ballonnen & meer!

Ballonfiguren

Joris inhuren is garantie op ballonnen. Op clowneske wijze maakt hij voor alle kinderen een te gek ballonnenhond, hart of zwaard. Zo gaat ieder kind met een leuk aandenken naar huis.

Zeepballen act

Wie heeft als kind nou niet gespeeld met zeepbellen? Misschien denk je dat zeepbellen eigenlijk niet veel voorstellen en gelijk kapot gaan, maar het bellenblaas-recept van Joris' maakt ze indrukwekkend. Hoe zullen de kinderen reageren wanneer zij zelf van binnen een mega zeepbel een kijkje kunnen nemen? Of ik honderden kleine zeepbellen maak als het buiten is?

Glittertattoos

Kinderen vinden glittertattoos super mooi. Ze kunnen kiezen uit sprankelende kleuren en gewilde figuren. Ze hebben er lang plezier van want een glittertattoo blijft dagen zitten, maar kan ook makkelijk verwijderd worden met baby-olie/ make-up remover.

Hilarische clown/goochelshow

Vanaf het moment dat de kinderen mij zien, maken ze kennis met een verlegen en stiekem wat onhandige Joris. Kijk hoe enthousiast de kinderen worden als ik in een super grote ballon ga of van handschoenen een handpop "tot leven breng". Houd je camera klaar voor fantastische foto's van blije kinderen gedurende de hele show, voor waardevolle herinneringen voor je jarige kind, familie en vrienden.

Waarom entertainment voor kinderen op een kinderfeest?

Hierboven het ballon-korfbalspel 

Reviews!

Tevreden ouders aan het woord

GA Palsrok-Verdenius
GA Palsrok-Verdenius
Lees verder
Joris maakt meer dan waar wat hij aan de telefoon en op de website belooft. Het was een geweldige ervaring. Hij had meer dan een uur lang de volledige aandacht van 20+ kinderen. En zelfs de ouders zagen/hoorden we hardop meelachen. Nu klinkt dit een afgestemde review met Joris, maar dat is het dus niet. We vonden het simpelweg de perfecte aanvulling op ons feestje dat al een mooie locatie kende, lekker eten, lieve mensen en heerlijk weer. Ook voor de kinderen zal die dag een mooie herinnering zijn nu. Dankzij Joris. Dank je wel daarvoor, Joris! Het ga je goed. (ik heb je telefoonnummer en website al aan 2 ouders gegeven).
Jeroen Wals
Jeroen Wals
Lees verder
Het was van begin tot eind een top-ervaring! Het contact vooraf ging soepel en was helder. Op de dag zelf: Joris kwam binnen en terwijl hij nog even moest opbouwen wist hij de kinderen al meteen te entertainen. Zijn act was hilarisch, ik heb nog nooit zo hard kinderen horen lachen. Vooral fijn was dat Joris een hele prettige uitstraling heeft waardoor kinderen hem meteen vertrouwen. Na zijn act nam hij ook gewoon rustig de tijd (tijdens het afbouwen) om alle kinderen nog wat aandacht te geven en hun vragen te beantwoorden en nog een extra ballon te maken bijvoorbeeld wanneer deze stuk waren. Geweldig! Echt een aanrader!
Ramon van Es
Ramon van Es
Lees verder
Joris je bent een goud persoon! Hoe jij communiceerde en alles tot stand heb gebracht kan ik niet anders zeggen dat iedereen jou moet inhuren! Als je een uurtje de tijd heb en het geld heb om jou in te huren raad ik het gewoon iedereen aan!
Kim B
Kim B
Lees verder
Onze zoon zijn allereerste kinderfeestje. Hij wilde graag een goochelaar-acrobaat-ballonartiest. Haha. Via Google vonden wij Joris. Vandaag was het zover: Joris kwam op het feestje! Joris, wij vonden je top! Je hebt hier echt talent voor! De kinderen hebben genoten. Zij hebben zich geen moment verveelt tijdens jouw show. Zij waren verwonderd en hebben gelachen, ik beveel jou zeker aan bij andere ouders! Bedankt dat je het feestje een succes gemaakt hebt!
Mylene O
Mylene O
Lees verder
Wat is dit een aanrader! De kinderen hebben enorm genoten en veel gelachen. En de ouders ook!! Het was mede (vooral) dankzij Joris een geslaagd kinderfeestje! Ik zou dit zo nog een keer doen. Dankjewel Joris!!
Frits Saro
Frits Saro
Lees verder
Wauw wat een geweldige ervaring heeft Joris ons en de kinderen gegeven. Letterlijk iedereen(kinderen en ouders) op het feest deden spontaan mee!! Ik heb zoveel respect voor deze kinderentertainer niet normaal.. Alle acts waren goed uitgevoerd, alles gebeurde op tijd en iedereen heeft gelachen. Joris weet wat hij doet en de kinderen voelen zich prettig bij zijn aanwezigheid. Ik heb Joris meteen aangeraden aan mijn zus die hem al inmiddels 2x heeft ingehuurd! Dat zegt genoeg. Joris het ga je goed!
Chantal Koevoets
Chantal Koevoets
Lees verder
Het contact met Joris voorafgaand aan het kinderfeestje van Cas verliep heel fijn. Duidelijke communicatie en een positieve vibe. Het kinderfeestje zelf was in één woord super! We waren onder de indruk van hoe Joris de kinderen zo lang geboeid hield. De kinderen hebben in een deuk gelegen en we hebben genoten van het uitbundige gelach en blije en verbaasde gezichten van de kinderen. Zelf hebben we ook onwijs gelachen! Kortom, Joris is echt een aanrader!
Vorige
Volgende

Tarieven

Onderstaande tarieven zijn inclusief btw. Je betaalt geen reiskosten tot 50 km vanaf Zwolle (25 km heen en 25 km terug). 
Is het kinderfeest verder weg dan zijn de reiskosten €0,23 per (iedere) km (heen en terug). 

 *Kijk voor extra opties naar de rechterkolom naast de pakketten. 

 *Scrollen: De extra opties vind je in een aparte kolom onderaan het laatste tarief. 

De Joris' show

vanaf 30 minuten*
165 Geen reiskosten t/m 50 km vanaf Zwolle
 • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
 • Zoveel kinderen als je wilt uitnodigen
 • Show vol goocheltrucs en komedie
 • Grote ballon act

Over de circus(top)

vanaf 50 minuten *
200 Geen reiskosten t/m 50 km vanaf Zwolle
 • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
 • Show vol goocheltrucs en komedie
 • Grote ballon act
 • Mega zeepbellen (indoors of buiten)
 • Ballonfiguren t/m 15 kinderen (Meer kinderen? Zie *Extra's)

Hooggeëerd publiek, kom Joris zien!

vanaf 40 minuten*
180 Geen reiskosten t/m 50 km vanaf Zwolle
 • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
 • Show vol goocheltrucs en komedie
 • Grote ballon act
 • Ballonfiguren t/m 15 kinderen (Meer kinderen? Zie *Extra's)

*Extra’s  (optioneel)

1) Glittertattoo’s 1 uur max 15  kinderen:  €65.- 

2) Extra tijd ballonfiguren maken €5.- per 5 minuten extra

3) Goochelstokken: €0,50 per goochelstok

4) Ballon-korfbal-spel tot 8 kinderen en alleen indoors, geen meerprijs

Belangrijk om te weten

Ben je enthousiast geworden en wil je niet een goochelaar / clown inhuren die zichzelf op de eerste plek zet, maar de kinderen? 

Dan kan onderstaande informatie handig zijn. Lees het rustig door en mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd direct contact met mij opnemen.

Ik ben gespecialiseerd in het entertainen van kinderen tussen de 4 en 7 jaar. Op deze leeftijd zijn mijn acts dan ook afgestemd. Uiteraard is het nooit een probleem om kinderen buiten deze categorie uit te nodigen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Wel kan het zijn dat kinderen buiten de leeftijdscategorie van 4 t/m 7 jaar het minder leuk vinden, maar ik streef er naar het voor iedereen leuk te maken. 

Ik ben niet een typische clown of goochelaar, maar er kan altijd verwacht worden dat ik gedurende mijn hele act originele grapjes maak en goocheltrucs doe, maar 
het belangrijkste vind ik de interactie met de kinderen en hier stem ik mijn acts dan ook op af.

Je krijgt een nog beter beeld van mijn optredens via:  https://www.youtube.com/@jorisdegraaff/videos

Via mijn website kan je gemakkelijk een boeking plaatsen via: Nu boeken

Als ik je boeking accepteer, dan stuur ik je een bevestiging per mail. Ik zal uiterlijk een dag van te voren nog contact met je opnemen, zodat je zeker weet dat ik het in mijn agenda heb staan. 

Betaling gebeurd achteraf via contant of een betaalverzoek.

Ik maak  ballonfiguren in als toevoeging op de  goochelshow en eventueel mega zeepbellen-act. 

Wel kun je mij een langere tijd  ballonfiguren laten vouwen, maar dan is het vereist dat je zelf een andere activiteit hebt die de kinderen bezig houd (zoals wat eten en drinken) omdat kinderen een korte aandachtspanne hebben bij ballonfiguren vouwen. 

Ik zeg altijd: ‘’hoe meer zielen, hoe meer vreugde’’. Waarom zou ik dan een maximum aantal kinderen kunnen entertainen? Nodig dus zoveel mogelijk kinderen uit als je wilt. Het is wel fijn als ik nog wat ruimte overhoud om mijn acts te kunnen laten zien. 

Het is fijn als ik met een grote groep kinderen minimaal een aantal vierkante meter aan vrije ruimte heb, daarin kan ik al heel veel acts opvoeren. Voor sommige acts heb ik wel wat meer ruimte nodig, zoals de grote ballonnen act. Houd rekening met minimaal 2.5 vierkante meter.

Wil je graag een theater achtergrond erbij? Dan is de minimale ruimte 3  vierkante meter (lengte, breedte). Bij voorkeur is er minimaal 1 meter afstand tussen de kinderen en de optreed-plek.

Als het weer dat toelaat, wel natuurlijk! Het kan zijn dat het beter is om het binnen te houden bij harde wind of bij de zeepbellen binnen als er buiten tegels zijn en het glad daardoor kan worden. 

Kan het kinderfeestje alleen buiten plaats vinden? Heb dan een back-up-plan bij regen zoals een partytent. Anders neem ik de boeking niet aan.

Plan mijn programma minimaal een half uur nadat je feest start. Mochten er kinderen te laat komen: mijn eindtijd staat vast.

Er moet een volwassene zitten bij de kinderen tijdens de gehele show. Ze gedragen zich op een feest vaak drukker en hebben iemand nodig die hun helpt bij gewenst gedrag. Ik kan daar niet verantwoordelijk voor zijn  terwijl ik de show opvoer.  

Ik bespreek graag met je  de rest van mijn info, tips en voorwaarden. Je vindt deze ook op mijn Algemene voorwaarden-pagina.  

Word vriend van Joris en ontvang €10,- korting op een boeking!

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.

Heb jij je €10,- korting al?

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.