Unieke entertainment voor kinderfeestjes

Ontdek waarom kinderen dol zijn op Joris de Graaff

Goochelaar en clown inhuren voor kinderfeestjes

Ik ben Joris de Graaff, 31 jaar oud en ik woon in Zwolle. Als goochelaar en clown in één weet ik kinderen op een unieke manier te entertainen, ideaal voor bijvoorbeeld kinderfeestjes. Ik heb unieke acts waarmee ik kinderen enthousiast en aan het lachen weet te krijgen. Toch is geen kinderfeestje hetzelfde en daar kan ik goed op inspelen. Ik bedenk namelijk geen vaste show, maar stem mijn acts af op de interactie die ik met de kinderen stimuleer. Zo weet ik al binnen enkele minuten wat de kinderen leuk vinden en daar speel ik op in.

Ik ben fulltime bezig om mijzelf als kinderentertainer te ontwikkelen. De kinderen staan bij mij echt op de eerste plaats. Joris de Graaff als goochelaar en clown inhuren staat garant voor plezier. Daarom hanteer ik ook een 100% tevredenheidsgarantie. Blijken de kinderen mijn komst niet geweldig gevonden te hebben, dan hoeft er niet betaald te worden.

Lachende kinderen
0 +
Geslaagde optredens
0 +
Tevreden klanten
0 +
Jaren ervaring
0 +

Joris en de kids in actie

Wat te verwachten op kinderfeestjes?

Clownacts – Goochelshow – Ballonnen & meer!

Ballonfiguren

Een clown inhuren betekent garantie op ballonnen. We doen de meest te gekke spellen met ballonnen en ik maak voor alle kinderen een te gek ballonnenhond, hart of zwaard. Zo gaat ieder kind met een leuk aandenken naar huis.

Zeepballen act

Wie heeft als kind nou niet gespeeld met zeepbellen? Misschien denk je dat zeepbellen eigenlijk niet veel voorstellen en gelijk kapot gaan, maar Joris maakt ze magisch. Hoe zullen de kinderen reageren wanneer ik een grote zeepbel creëer waar zij zelf van binnen een kijkje kunnen nemen? Of als ze zelf mega zeepbellen mogen blazen?

De grote ballon act

Ik ben best wel goed met ballonnen, maar wanneer ik de kinderen een super grote ballon wil laten zien, komt het nog weleens voor dat ik zelf vast kom te zitten. Mocht dit nou gebeuren, hoop ik dat de kinderen mij goed kunnen helpen om los te komen uit deze super grote ballon.

Clown- en goochelacts zijn de basis

Of je nou kiest voor 30 minuten of langer entertainment, het clown/goochel karakter van Joris de Graaff vormt de basis van mijn komst. Vanaf het moment dat de kinderen mij zien, maken ze kennis met een grappige en stiekem wat onhandige Joris. Indrukwekkende goocheltrucs en gekke bewegingen zorgen ervoor dat de kinderen en Joris een echte connectie krijgen. Hieropvolgend staat de kinderen indrukwekkende acts te wachten.
Reviews!

Tevreden ouders aan het woord

GA Palsrok-Verdenius
GA Palsrok-Verdenius
Lees verder
Joris maakt meer dan waar wat hij aan de telefoon en op de website belooft. Het was een geweldige ervaring. Hij had meer dan een uur lang de volledige aandacht van 20+ kinderen. En zelfs de ouders zagen/hoorden we hardop meelachen. Nu klinkt dit een afgestemde review met Joris, maar dat is het dus niet. We vonden het simpelweg de perfecte aanvulling op ons feestje dat al een mooie locatie kende, lekker eten, lieve mensen en heerlijk weer. Ook voor de kinderen zal die dag een mooie herinnering zijn nu. Dankzij Joris. Dank je wel daarvoor, Joris! Het ga je goed. (ik heb je telefoonnummer en website al aan 2 ouders gegeven).
Jeroen Wals
Jeroen Wals
Lees verder
Het was van begin tot eind een top-ervaring! Het contact vooraf ging soepel en was helder. Op de dag zelf: Joris kwam binnen en terwijl hij nog even moest opbouwen wist hij de kinderen al meteen te entertainen. Zijn act was hilarisch, ik heb nog nooit zo hard kinderen horen lachen. Vooral fijn was dat Joris een hele prettige uitstraling heeft waardoor kinderen hem meteen vertrouwen. Na zijn act nam hij ook gewoon rustig de tijd (tijdens het afbouwen) om alle kinderen nog wat aandacht te geven en hun vragen te beantwoorden en nog een extra ballon te maken bijvoorbeeld wanneer deze stuk waren. Geweldig! Echt een aanrader!
Ramon van Es
Ramon van Es
Lees verder
Joris je bent een goud persoon! Hoe jij communiceerde en alles tot stand heb gebracht kan ik niet anders zeggen dat iedereen jou moet inhuren! Als je een uurtje de tijd heb en het geld heb om jou in te huren raad ik het gewoon iedereen aan!
Kim B
Kim B
Lees verder
Onze zoon zijn allereerste kinderfeestje. Hij wilde graag een goochelaar-acrobaat-ballonartiest. Haha. Via Google vonden wij Joris. Vandaag was het zover: Joris kwam op het feestje! Joris, wij vonden je top! Je hebt hier echt talent voor! De kinderen hebben genoten. Zij hebben zich geen moment verveelt tijdens jouw show. Zij waren verwonderd en hebben gelachen, ik beveel jou zeker aan bij andere ouders! Bedankt dat je het feestje een succes gemaakt hebt!
Mylene O
Mylene O
Lees verder
Wat is dit een aanrader! De kinderen hebben enorm genoten en veel gelachen. En de ouders ook!! Het was mede (vooral) dankzij Joris een geslaagd kinderfeestje! Ik zou dit zo nog een keer doen. Dankjewel Joris!!
Frits Saro
Frits Saro
Lees verder
Wauw wat een geweldige ervaring heeft Joris ons en de kinderen gegeven. Letterlijk iedereen(kinderen en ouders) op het feest deden spontaan mee!! Ik heb zoveel respect voor deze kinderentertainer niet normaal.. Alle acts waren goed uitgevoerd, alles gebeurde op tijd en iedereen heeft gelachen. Joris weet wat hij doet en de kinderen voelen zich prettig bij zijn aanwezigheid. Ik heb Joris meteen aangeraden aan mijn zus die hem al inmiddels 2x heeft ingehuurd! Dat zegt genoeg. Joris het ga je goed!
Chantal Koevoets
Chantal Koevoets
Lees verder
Het contact met Joris voorafgaand aan het kinderfeestje van Cas verliep heel fijn. Duidelijke communicatie en een positieve vibe. Het kinderfeestje zelf was in één woord super! We waren onder de indruk van hoe Joris de kinderen zo lang geboeid hield. De kinderen hebben in een deuk gelegen en we hebben genoten van het uitbundige gelach en blije en verbaasde gezichten van de kinderen. Zelf hebben we ook onwijs gelachen! Kortom, Joris is echt een aanrader!
Vorige
Volgende

Tarieven

Alle tarieven zijn inclusief btw en reiskosten

 *Kijk voor extra opties naar de rechterkolom naast de pakketten. 

 *Scrollen: De extra opties vind je in een aparte kolom onderaan het laatste tarief. 

Hooggeëerd publiek

30 minuten
160 Inclusief reiskosten en btw
 • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
 • (Te) gekke circus show
 • Grote ballon act

Wat een circus

45- 50 minuten
195 Inclusief reiskosten en btw
 • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
 • (Te) gekke circus show
 • Grote ballon act
 • Ballonfiguren tot 15 kinderen*
 • Mega zeepbellen (indoors of buiten)
 • Optioneel: Huur bellenblaas stokken voor max 15 kinderen: meerprijs €10,-

Kom dat zien

35 - 40 minuten
180 Inclusief reiskosten en btw
 • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
 • (te) gekke circus show
 • Grote ballon act
 • Ballonfiguren tot 15 kinderen*

*Extra’s

1) circus-decor: gratis (alleen bij indoors optreden  en er genoeg ruimte is: (lxbxh) 3 meter x 0,5 meter x 2 meter)

2) Geluidsset: gratis,- nodig bij veel kinderen en (luid) achtergrondgeluid

4) *Extra tijdsduur ballonfiguren maken bij meer dan 15 kinderen:  €5,- per 5 minuten. 

 

Belangrijk om te weten

Ben je enthousiast geworden en wil je mij als goochelaar / clown inhuren op een kinderfeestje? Dan kan onderstaande informatie handig zijn. Lees het rustig door en mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd direct contact met mij opnemen.

Ik ben gespecialiseerd in het entertainen van kinderen tussen de 4 en 7 jaar. Op deze leeftijd zijn mijn acts dan ook afgestemd. Uiteraard is het nooit een probleem om kinderen buiten deze categorie uit te nodigen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Wel kan het zijn dat kinderen buiten de leeftijdscategorie van 4 t/m 7 jaar het minder leuk vinden. 

Ik heb veel verschillende soorten acts en ben altijd bezig om weer nieuwe leuke acts te bedenken. Ik heb dan ook geen vast schema van acts die ik elk jaar kom opvoeren. Het belangrijkste vind ik de interactie met de kinderen en hier stem ik mijn acts dan ook op af. 

Wel kan er altijd verwacht worden dat ik gedurende mijn hele act als clown / goochelaar optreed, veel grapjes maak en verschillende unieke attributen gebruik zoals een grote ballon en Bruintje de wasbeer.

Weet je nog niet zeker wat de datum en tijdstip van het kinderfeest wordt? Neem dan contact op met mij via: Contact 

Via mijn website kan je gemakkelijk een boeking plaatsen via: Nu boeken

Als ik je boeking accepteer, dan stuur ik je een bevestiging per mail. Ik zal uiterlijk een dag van te voren nog contact met je opnemen, zodat je zeker weet dat ik het in mijn agenda heb staan. 

Betaling gebeurd achteraf via contant of een betaalverzoek.

Joris maakt alleen ballonfiguren voor kinderen als toevoeging op zijn show en eventueel mega zeepbellen-act. 

Wel kun je mij een langere tijd  ballonfiguren laten vouwen, maar dan is het vereist dat je zelf een andere activiteit hebt die de kinderen bezig houd (zoals wat eten en drinken)

Ik zeg altijd: ‘’hoe meer zielen, hoe meer vreugde’’. Waarom zou ik dan een maximum aantal kinderen kunnen entertainen? Nodig dus zoveel mogelijk kinderen uit als je wilt. Het is wel fijn als ik nog wat ruimte overhoud om mijn acts te kunnen laten zien. 

Houd er wel rekening mee als Joris voor meer dan 15 kinderen ballonfiguren maakt dat je een meerprijs betaald voor de extra tijd  Ook is het nodig dat volwassenen helpen om kinderen "in het gareel te houden".

Het is fijn als ik met een grote groep kinderen minimaal een aantal vierkante meter aan vrije ruimte heb, daarin kan ik al heel veel acts opvoeren. Voor sommige acts heb ik wel wat meer ruimte nodig, zoals de grote ballonnen act. Houd rekening met minimaal 2.5 vierkante meter.

Wil je graag een theater achtergrond erbij? Dan is de minimale ruimte 3  vierkante meter (lengte, breedte). Bij voorkeur is er minimaal 1 meter afstand tussen de kinderen en de optreed-plek.

Als het weer dat toelaat, wel natuurlijk! Let er wel op dat ballonnen een zeepbellen bij (harde) wind minder leuk zijn voor de kinderen en als het erg warm weer dat het programma in de schaduw is. 

Kan het kinderfeestje alleen buiten plaats vinden? Heb dan een back-up-plan bij regen zoals een partytent. Anders neemt Joris de boeking niet aan.

De belangrijkste aandachtspunten zijn:

Als kinderen eten, drinken of speelgoed (bijvoorbeeld toeters en ballonnen) vast hebben of kunnen pakken, kan dat de interactie verstoren en is het programma minder leuk voor hun. 

Zorg er ook voor dat de kinderen voor het optreden naar de wc zijn gegaan. 

Plan minimaal Joris' programma een half uur nadat je feest start. Mochten er kinderen te laat komen: Ik kan niet (veel) later starten en langer uitlopen dan de afgesproken eindtijd vanwege mijn volle agenda. 

Ik bespreek graag met je  de rest van mijn info, tips en voorwaarden. Je vindt deze ook op mijn Algemene voorwaarden-pagina.  

Word vriend van Joris en ontvang €10,- korting op een boeking!

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.

Heb jij je €10,- korting al?

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.