...

Mijn naam is Joris de Graaff

Professioneel kinderentertainer voor kinderfeestjes en events

‘’Kinderen entertainen is toch echt mijn passie’’

Al van kleins af aan is entertainment mijn passie. Niemand binnen mijn familie keek er dan ook gek van op dat mijn eerste bijbaantje animatiewerk op een camping was. Toch wist ik als jongeman nog niet 100% zeker welk beroep ik later wilde doen. Ik besloot om te beginnen met de studie toegepaste psychologie, maar kwam er al snel achter dat dit niet goed past bij wie ik ben. 

Doordat ik weer veel vrije tijd had, ben ik aan de slag gegaan als kinderentertainer op een bruiloftlocatie. Ik merkte direct dat ik weer blij was met wat ik deed. Dit bevestigde nogmaals dat het entertainen van kinderen toch echt mijn passie is. De keuze om fulltime voor mezelf aan de slag te gaan en zelf te kunnen bepalen hoe ik kinderen het beste denk te kunnen entertainen, is tot nu toe de beste in mijn leven geweest! Ik heb een clownsopleiding gevolgd en volg continue cursussen op het gebied van clownerie, acteren en zang.

Daarnaast leer ik kwetsbare kinderen te goochelen als toegewijd vrijwilliger bij Magic Care.

0 +
Lachende kinderen
0 +
Geslaagde feesten
0 +
Tevreden volwassenen
0 +
Jaren ervaring

Clown, Goochelaar, ballonartiest… Ik ben alles in één

Ik geloof dat kinderen niet zozeer blij worden van een clown, goochelaar of ballonartiest, maar meer van het karakter achter de personage. Vandaar dat ik mijzelf niet per se een clown of goochelaar noem. Ik ben Joris de Graaff en entertain kinderen op een unieke manier. Mijn acts stem ik af op wat de kinderen echt leuk vinden. Aangezien elk kind uniek is, is geen enkele act hetzelfde.. Hoe ik dat doe? De interactie met de kinderen vormt de basis voor mijn acts. Zo ontdek ik al binnen enkele minuten wat de kinderen leuk vinden.

Of een Joris de Graaff act ook nadelen heeft?

Het zou een beetje gek zijn om mogelijke nadelen van mijn eigen act te bedenken… Maar gek past eigenlijk wel goed bij mij, dus bekijk hier een lijst van mogelijke nadelen voor ouders en event organisatoren:

Buikpijn van het lachen

Heel veel lachen brengt het risico van buikpijn met zich mee. Ook volwassenen kunnen hier last van hebben. De oplossing? Drink zo nu en dan een slokje water.

Ik mag vaak niet naar huis van de kids

Ik weet best dat kinderen van geen ophouden weten. Toch wil ook ik ooit weer naar huis toe… Wanneer de kinderen mij niet willen laten gaan, hoop ik dat jij ze kunt vertellen dat je een filmpje hebt gemaakt, waardoor zij nog veel vaker kunnen lachen.

De beschikbare ruimte

De ruimte waar ik gebruik van kan maken kan van invloed zijn op mijn acts. Maar geen zorgen, ik pas me volledig aan en heb voor elke vierkante meter een super leuke act!

Boek Joris de Graaff voor kinderfeestjes en events

Een act van Joris op een kinderfeestje of event met kinderen staat garant voor plezier en vermaak. Als ouder of organisator ben je tijdens de act helemaal vrij om te doen wat je zelf wilt. Wil jij en eventueel andere ouders ook meegenieten, dan is dat natuurlijk mogelijk.

Reviews!

Tevreden ouders aan het woord

Ramon van Es
Ramon van Es
Lees verder
Joris je bent een goud persoon! Hoe jij communiceerde en alles tot stand heb gebracht kan ik niet anders zeggen dat iedereen jou moet inhuren! Als je een uurtje de tijd heb en het geld heb om jou in te huren raad ik het gewoon iedereen aan!
Frits Saro
Frits Saro
Lees verder
Wauw wat een geweldige ervaring heeft Joris ons en de kinderen gegeven. Letterlijk iedereen(kinderen en ouders) op het feest deden spontaan mee!! Ik heb zoveel respect voor deze kinderentertainer niet normaal.. Alle acts waren goed uitgevoerd, alles gebeurde op tijd en iedereen heeft gelachen. Joris weet wat hij doet en de kinderen voelen zich prettig bij zijn aanwezigheid. Ik heb Joris meteen aangeraden aan mijn zus die hem al inmiddels 2x heeft ingehuurd! Dat zegt genoeg. Joris het ga je goed!
GA Palsrok-Verdenius
GA Palsrok-Verdenius
Lees verder
Joris maakt meer dan waar wat hij aan de telefoon en op de website belooft. Het was een geweldige ervaring. Hij had meer dan een uur lang de volledige aandacht van 20+ kinderen. En zelfs de ouders zagen/hoorden we hardop meelachen. Nu klinkt dit een afgestemde review met Joris, maar dat is het dus niet. We vonden het simpelweg de perfecte aanvulling op ons feestje dat al een mooie locatie kende, lekker eten, lieve mensen en heerlijk weer. Ook voor de kinderen zal die dag een mooie herinnering zijn nu. Dankzij Joris. Dank je wel daarvoor, Joris! Het ga je goed. (ik heb je telefoonnummer en website al aan 2 ouders gegeven).
Chantal Koevoets
Chantal Koevoets
Lees verder
Het contact met Joris voorafgaand aan het kinderfeestje van Cas verliep heel fijn. Duidelijke communicatie en een positieve vibe. Het kinderfeestje zelf was in één woord super! We waren onder de indruk van hoe Joris de kinderen zo lang geboeid hield. De kinderen hebben in een deuk gelegen en we hebben genoten van het uitbundige gelach en blije en verbaasde gezichten van de kinderen. Zelf hebben we ook onwijs gelachen! Kortom, Joris is echt een aanrader!
Jeroen Wals
Jeroen Wals
Lees verder
Het was van begin tot eind een top-ervaring! Het contact vooraf ging soepel en was helder. Op de dag zelf: Joris kwam binnen en terwijl hij nog even moest opbouwen wist hij de kinderen al meteen te entertainen. Zijn act was hilarisch, ik heb nog nooit zo hard kinderen horen lachen. Vooral fijn was dat Joris een hele prettige uitstraling heeft waardoor kinderen hem meteen vertrouwen. Na zijn act nam hij ook gewoon rustig de tijd (tijdens het afbouwen) om alle kinderen nog wat aandacht te geven en hun vragen te beantwoorden en nog een extra ballon te maken bijvoorbeeld wanneer deze stuk waren. Geweldig! Echt een aanrader!
Mylene O
Mylene O
Lees verder
Wat is dit een aanrader! De kinderen hebben enorm genoten en veel gelachen. En de ouders ook!! Het was mede (vooral) dankzij Joris een geslaagd kinderfeestje! Ik zou dit zo nog een keer doen. Dankjewel Joris!!
Kim B
Kim B
Lees verder
Onze zoon zijn allereerste kinderfeestje. Hij wilde graag een goochelaar-acrobaat-ballonartiest. Haha. Via Google vonden wij Joris. Vandaag was het zover: Joris kwam op het feestje! Joris, wij vonden je top! Je hebt hier echt talent voor! De kinderen hebben genoten. Zij hebben zich geen moment verveelt tijdens jouw show. Zij waren verwonderd en hebben gelachen, ik beveel jou zeker aan bij andere ouders! Bedankt dat je het feestje een succes gemaakt hebt!
Previous
Next

Ook deze organisaties hebben mogen genieten

IKEA-Logo
NPO_Zapp_logo_2018.svg
logo-ah
download
Doomijn_logo_nieuwe-stijl_Kinderopvang-2020
beerze bulten
dippiedoe
maw-netherlands-id-49765.79fa79-1575x825
logo-landstede-400x213

Word vriend van Joris en ontvang €10,- korting op een boeking!

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.

Heb jij je €10,- korting al?

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.

× Boek hier een act!