Recensies

⭐⭐⭐⭐⭐
Geweldig leuke show! Joris kwam op het kinderfeestje van onze dochter die 6 werd. Alle kinderen vonden het leuk en hebben veel gelachen. Veel ballon-vouw-kunsten van Joris wat de kinderen erg leuk vonden. Ook mochten alle kinderen wel een keer samen met Joris meedoen in de show. Een aanrader dus!

Wytske verschoor, Hattem
1 februari 2023

⭐⭐⭐⭐⭐
Op de verjaardag van onze zoon geweest die 4 jaar werd dankzij Joris een super geslaagde verjaardag kinderen van alle leeftijden hebben de hele show genoten en aandachtig gekeken en gelachen om de show. Nogmaals erg bedankt dat het mede dankzij jou voor alle kindjes zo’n geslaagd feestje was.

Kylie Stoffers, Groningen
31 januari 2023

⭐⭐⭐⭐⭐
Best birthday ever
If you are looking for a great entertainment for your kids birthday, Joris is the one you definitely need. Our kids and guest loved his show and I am already thinking to book him for next year. Joris, thanks again. You are the best !!!

Antoine Michelson, Amsterdam
28 januari 2023

⭐⭐⭐⭐⭐
Een onvergetelijk super geslaagd kinderfeestje. Bedankt joris!

Paulien Scholte Aalbes, Nieuw-Amsterdam
28 januari 2023

⭐⭐⭐⭐⭐
Het kinderfeestje zelf was in één woord super!
Het contact met Joris voorafgaand aan het kinderfeestje van Cas verliep heel fijn. Duidelijke communicatie en een positieve vibe. We waren onder de indruk van hoe Joris de kinderen zo lang geboeid hield. De kinderen hebben in een deuk gelegen en we hebben genoten van het uitbundige gelach en blije en verbaasde gezichten van de kinderen. Zelf hebben we ook onwijs gelachen!
Kortom, Joris is echt een aanrader!

Chantal Koevoets, Nieuwegein
23 december 2022

⭐⭐⭐⭐⭐
Echt een aanrader!
Wat een leuk feestje heeft onze dochter van 5 met haar vriendinnen gehad! Ze hebben enorm gelachen en genoten. Knap hoe Joris ze 3 kwartier wist te boeien. Veel afwisseling, even wat actiefs tussendoor, goed over nagedacht. Joris nam alle tijd voor de kinderen, ook na de show, en de kinderen voelden zich snel op hun gemak. Daarnaast ging de communicatie vooraf ook erg snel en soepel.

Britt Gosenshuis,  Oldenzaal
16 december 2022

⭐⭐⭐⭐⭐
Erg vriendelijk, de kids vinden joris fantastisch! En stiekem hebben de mama’s ook genoten 😉

Wilma van Leeuwen,  Hengelo
15 december 2022

⭐⭐⭐⭐⭐
De kindjes vonden de show super gaaf en grappig!
Joris heeft het kinderfeest van ons zoontje tot een onvergetelijke ervaring gemaakt! De jarige krijgt speciale aandacht en er is zelfs een koala voor hem gemaakt van ballonnen!

Judith Bakker,  Zwolle
10 november 2022

⭐⭐⭐⭐⭐
Een super geslaagd verjaardagsfeestje!
We hadden Joris ingehuurd voor de verjaardag van mijn 5 jarige zoontje. Samen met z’n vriendjes lag hij in deuk van het lachen! Joris heeft een super leuke interactie met de kinderen en ook de ouders mogen meedoen met de pret! We houden Joris in ons achterhoofd voor volgend jaar!

Laurens Ruijtenberg,  Harderwijk
29 oktober 2022

⭐⭐⭐⭐⭐
Hij verstaat zijn vak!
Joris heeft vorige week een act gedaan op een kinderfeestje bij ons thuis. Het was een bijzondere ervaring. De kinderen waren erg enthousiast over zijn act en de ouders onder de indruk. Joris kan goed met kinderen omgaan en hij weet hoe hij ze moet entertainen.

Esméralda Lede-Wasbloem, Hooglanderveen
20 oktober 2022

⭐⭐⭐⭐⭐
Was een geweldig feest door Clown Joris. De kinderen hebben het geweldig gehad en de ouders ook 🙂

Elise Meijer
3 september 2022

⭐⭐⭐⭐⭐
Het was een geweldige ervaring.
Joris maakt meer dan waar wat hij aan de telefoon en op de website belooft.  Hij had meer dan een uur lang de volledige aandacht van 20+ kinderen. En zelfs de ouders zagen/hoorden we hardop meelachen. Mocht je dus een keer een feestje geven en ook de kinderen tussen 3-12 goed willen vermaken, dan is Joris een geweldige optie.

Nu klinkt dit een afgestemde review met Joris, maar dat is het dus niet. We vonden het simpelweg de perfecte aanvulling op ons feestje dat al een mooie locatie kende, lekker eten, lieve mensen en heerlijk weer. Ook voor de kinderen zal die dag een mooie herinnering zijn nu. Dankzij Joris. Dank je wel daarvoor, Joris! Het ga je goed. (ik heb je telefoonnummer en website al aan 2 ouders gegeven). Groet, Gijs en L

GA Palsrok-Verdenius, Gorssel
1 augustus 2022

⭐⭐⭐⭐⭐
Het was hilarisch, wat een entertainer zeg.
We hadden Joris uitgenodigd op ons geregistreerd partnerschaps-feest op 8 april 2022.
De kleinkinderen gingen compleet uit hun dak en hebben meer dan 1 uur lang gebiologeerd gekeken en ook de volwassenen vonden het meer dan fantastisch.
Het is een zeer uitgebreid en gevarieerd geheel.
Wij gunnen u Joris, om uw feest meer dan compleet te maken. Hij krijgt van ons een dikke 10.
Frank en Jeannette

Frank Venhoven, Exloo
1 mei 2022

⭐⭐⭐⭐⭐
De show met de grote inklim ballonnen vind ik geweldig!

Martin van Pijkeren, Ermelo
2 april 2022

⭐⭐⭐⭐⭐

Irene de Graaff, Almere
30 april 2022

⭐⭐⭐⭐⭐
Wat is dit een aanrader!
De kinderen hebben enorm genoten en veel gelachen. En de ouders ook!! Het was mede (vooral) dankzij Joris een geslaagd kinderfeestje! Ik zou dit zo nog een keer doen. Dankjewel Joris!!

Mylene O, Lelystad
30 maart 2022

⭐⭐⭐⭐⭐
Wij hebben erg genoten van de show !!! We raden Joris zeker aan !! De kinderen hebben enorm gelachen en zich erg vermaakt !! De Barbaba papa show was geweldig !

Sunay Yilmaz
28 maart 2022

⭐⭐⭐⭐⭐
Wat een fantastisch leuke show heb jij voor de jonge doelgroep tot en met een jaar of 7. Het entertainen van deze kids is jou op het lijf geschreven. Met jouw natuurlijke enthousiasme en de komische ingrediënten van de show breek je eenvoudig het ijs en heb je de lachers zo op je hand. Geweldig Joris. Ga zo door man!

Harold Weerkamp (De Beleverij en ARD), Hengelo
26 maart 2022

⭐⭐⭐⭐⭐
Oud en jong we hebben allemaal genoten. Voor de kinderen was het helemaal geweldig. Wat doet Joris het goed en leuk! Hij maakt er echt een feest van. De ballonnen creaties die de kinderen zelf uit mogen zoeken zijn heel mooi. En de act met de grote ballon is om te gieren van het lachen. Fantastisch! Dik 5 sterren verdiend.

Gerlinde Beens
20 maart 2022

⭐⭐⭐⭐⭐
Joris, wij willen jou enrom bedanken voor je super leuke optreden voor de kinderen. Het was niet alleen voor hun leuk ook wij hebben er erg van genoten. Onze avond was echt compleet met jou erbij!! Tot de volgende keer.

Fantom na
10 maart 2022

⭐⭐⭐⭐⭐
Onze kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes hebben vandaag een topmiddag gehad!! Van begin tot eind vermaak.
We raden Joris zeker aan!!!!

Marjan Eisses, Blijham
28 februari 2022

⭐⭐⭐⭐⭐
Zij hebben zich geen moment verveelt tijdens jouw show.
Onze zoon zijn allereerste kinderfeestje. Hij wilde graag een goochelaar-acrobaat-ballonartiest. Haha. Via Google vonden wij Joris. Vandaag was het zover: Joris kwam op het feestje!
Joris, wij vonden je top! Je hebt hier echt talent voor! De kinderen hebben genoten. Zij waren verwonderd en hebben gelachen, ik beveel jou zeker aan bij andere ouders!
Bedankt dat je het feestje een succes gemaakt hebt!

Kim B, Swifterbant
15 februari 2022

⭐⭐⭐⭐⭐
Het was van begin tot eind een top-ervaring!
Het contact vooraf ging soepel en was helder. Op de dag zelf: Joris kwam binnen en terwijl hij nog even moest opbouwen wist hij de kinderen al meteen te entertainen. Zijn act was hilarisch, ik heb nog nooit zo hard kinderen horen lachen. Vooral fijn was dat Joris een hele prettige uitstraling heeft waardoor kinderen hem meteen vertrouwen. Na zijn act nam hij ook gewoon rustig de tijd (tijdens het afbouwen) om alle kinderen nog wat aandacht te geven en hun vragen te beantwoorden en nog een extra ballon te maken bijvoorbeeld wanneer deze stuk waren. Geweldig! Echt een aanrader!

Jeroen Wals, Middenmeer
30 januari 2022

⭐⭐⭐⭐⭐
Joris je bent een goud persoon!
Hoe jij communiceerde en alles tot stand heb gebracht kan ik niet anders zeggen dat iedereen jou moet inhuren!
Als je een uurtje de tijd heb en het geld heb om jou in te huren raad ik het gewoon iedereen aan!

Mvg fam van es

Ramon van Es
13 november 2022

Joris de Graaff
Met de goochelaar -Joris de Graaff, eigenlijk meer een entertainer-goochelaar dan een standaard goochelaar-in-pak-met-limonadefontein die zijn kunstjes vertoont-.

Joris de Graaff kwam klokslag op tijd. Alles conform het contract dat ik van Joris opgestuurd had gekregen.
Joris verdeelde zijn aandacht goed en wees bij elke nieuwe act een andere ‘helper’ aan. Zijn kracht zat hierin dat hij zogenaamd deed alsof zijn truc keer op keer mislukte. Gelukkig bleek de matras op de grond een goede basis om je lichaam op te vangen als je telkens letterlijk omrolt van het lachen.

De ballon
Een van Joris’ acts die ik in zijn trailer had gezien, zag er zo onweerstaanbaar vrolijk uit dat ik hem onder andere juist om die reden had ingehuurd. Voor je neus blaast hij namelijk een giga ballon op en klimt er bij wijze van spreken zelf helemaal in tot hij volledig verdwenen is. Vervolgens laat hij zijn hoofd naar buiten ploppen, alsof hij weer geboren wordt. Om vervolgens als een soort giga Barbapapa rond te gaan waggelen. Succes verzekerd, niet alleen bij de kleinkids, maar ook bij de volwassenen.

Het slot van de show
Ter afsluiting ging Joris langwerpige ballonnen opblazen, van die dingen waar je hondjes mee kunt buigen. Of zwaarden, of basketbalnetten, of riemen of geweren of… Van alles. De kleinkids gingen helemaal los. Het was een prachtig gezicht, om alle stengels in een hevig luchtgevecht tegen elkaar heen en weer te zien zwiepen.
Dat ze allemaal de ballonnen op hun kamer hebben bewaard, geeft wel aan dat ze er super van genoten hebben. En ik trouwens ook.

Conclusie
Joris was een aandoenlijke en authentiek overkomende goochelaar die met zijn acts een uur lang de aandacht van mijn tien kleinkids wist vast te houden, waarbij hij ook nog eens perfect rekening hield met hun ranking in leeftijd. Mijn complimenten!

Bobje

10 november 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
De kinderen vonden het super leuk
Joris heeft een mega leuke goochel show gegeven. Ook is Joris heel leuk met de kinderen en betrekt ze bij de show, Zeker een aanbeveling voor ouders om de verjaardag van hun kids compleet te maken met Joris de Goochelaar.

Nancy,  Enschede

8 november 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Ontzettend leuke show!
Hoe knap dat je 45 minuten lang, 10 stuiterende kinderen zo kan entertainen.
Ze hebben ontzettend genoten (en wij ook) en raakten niet uitgepraat over alle trucs en (grappige) acts.

Respect: bepakt en bezakt op de fiets het hele verhaal land door om kinderen blij te maken.

Top entertainer!
Voor herhaling vatbaar!

Sylvia van der Vegte, Cothen
8 januari 2022

⭐⭐⭐⭐⭐
Was heel geslaagd plus was meer dan ik verwacht had was echt een top dag voor mijn begeleiders en mij zelf naar natuurlijk

Kleine Ruim, Hoogeveen
28 december 2021

⭐⭐⭐⭐⭐

Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Sigrid bron
15 december 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Ontzettend leuke show!
Joris was er tijdens onze bruiloft, er waren 8 kindjes in de leeftijd van 2-5 jaar. De kinderen vonden het geweldig! Nog bijna elke dag hebben de kinderen het er over dat het zo leuk was met Joris! Ook vonden de volwassenen het leuk. BEDANKT JORIS!

 

Bernice Nieuwenhuis
11 december 2022

⭐⭐⭐⭐⭐
Echt een dikke hit!
Wij hebben Joris op het kinderfeestje van onze zoon gehad en het was een groot succes. Joris had alles leuk klaar gezet en er kwamen verschillende kinderen aan de beurt die mee mochten doen. De kids waren continu aan het lachen en genieten! Er waren verschillende acts en Joris had heel leuk de aandacht voor iedereen.

Nadia Laroes, Zwolle
15 november 2021

⭐⭐⭐⭐⭐

Kwaliteit, Professionaliteit

Sofie van Dragt
14 november 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Joris is geweldig grappig en kinderen en volwassenen hebben enorme lol tijdens zijn voorstelling! Hij is interactief, lief, grappig, origineel en professioneel!
Een enorme aanrader! Joris heeft een groot hart!

Birgit Vriesendorp – blom, Make-A-Wish Nederland
14 november 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Dit was een mooie tijdsbesteding voor het kinderfeestje.
Wat een leuke Gochelaar! Alle kindjes hebben genoten van het optreden op de verjaardag van mijn
2 dochters. Een feestje met 100 man waarvan 20 kinderen, daar doet Joris niet moeilijk over. Groot en klein hebben genoten van zijn show! Echt een aanrader. Naast de Gochelshow hebben de kinderen zelf leren Ballonnen vouwen.

Aruna Ramlal-Mahesh
13 november 2021

⭐⭐⭐⭐⭐

Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Gioia Haveman
12 november 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Really great!

All the children (and adults) really loved the show.

Mike de Boer,  Zoetermeer
18 oktober 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
GEWELDIGGGG. De kids raakten niet uitgesproken!!!

Tijdens het optreden zag je zelfs de meest verlegen kindjes uit hun schulp kruipen.
De oudsten van 10+ speelden buiten, maar kwamen toch ook stiekem steeds weer naar binnen omdat het grappig was.
We hebben genoten en kunnen Joris 10000% aanbevelen. Dank je wel Joris en tot snel.

Cheriva Saro, Almere
13 oktober 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Ons feest is helemaal geslaagd!!!

De kinderen vinden de show en workshop van Joris geweldig. Super leuk! Van harte bedankt clown Joris😘

L. Zhou, Almere
13 oktober 2021

⭐⭐⭐⭐⭐

Emeranca Capitao, Groningen
6 oktober 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Kijk niet verder, boek Joris!

Joris is een unieke kinderentertainer die je nergens anders vindt. Een gegarandeerd succes op elk kinderfeest! Hij deed trucs die wij nog nooit eerder hadden gezien, kon de meest toffe dingen van ballonnen maken, wist de aandacht van alle kinderen vast te houden en ze een glimlach (afgewisseld door schaterlach) op het gezicht te geven. Bovendien is hij erg sympathiek en superprofessioneel.

Sofie Brouwer, Abcoude
9 september 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Dit is echt een aanrader.

Wauw! Wat hebben de kinderen genoten van de show. De kinderen hebben het er nog over. Bedankt Joris!

Doomijn Obrechtstraat, Zwolle
6 september 2021

⭐⭐⭐⭐⭐

Ze vonden het super leuk dankjewel.

Antonia van Breukelen, Emmen
5 september 2021

⭐⭐⭐⭐⭐

Je was een topper zo leuk hoe je omgaat met kinderen 🤩 het was een geslaagde super leuke dagje!!

Yeliz, Dalfsen 
31 augustus 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Zeer tevreden over Joris de Graaff.

Joris heeft er een leuk feest van gemaakt. Hij komt binnen en het is al gauw een dolle boel. Hij gaat mee in het enthousiasme van de kinderen en improvisatie is geen probleem. Na de show bleven de kinderen in zijn buurt, ze hadden nog geen genoeg van hem. Hij werd uitgezwaaid door al zijn kleine fans en, ze hadden het nog lang over zijn leuke show.

Familie Zütekouw, Dreumel
26 augustus 2021

⭐⭐⭐⭐⭐

Het was een zeer geslaagd feestje, zowel de kinderen als volwassenen vonden het geweldig! Zeker voor herhaling vatbaar! Hartstikke bedankt voor het de geweldige show. En hopelijk tot volgend jaar!

Samira bjd, Groningen
22 augustus 2021

⭐⭐⭐⭐✩
Een echte aanrader voor een feestelijke gelegenheid!

Wat een leuke ochtend voor de kinderen, een show van een goochelaar. Ze hebben genoten en gelachen om de truucjes en grapjes.

H. Veenje, Zwolle
18 augustus 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Daverende show vol met verassingen en hilariteit

Joris heeft tijdens het kinderfeestje van onze zoon een ieder weten te verassen met een daverende show vol met verassingen en hilariteit. Alle aanwezige kinderen hebben het nog de hele dag over zijn optreden gehad en we kregen vele vragen van de ouders wat er nou klopte van het verhaal van de man IN de ballon!

Familie Van de Ven, Groningen
14 juli 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Afwisselende show

Veel muziek, kinderen waren erg enthousiast

Karen Gregory, Oosterbeek
29 juni 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
De kinderen waren erg enthousiast!

Joris heeft een superleuke show gegeven op het kinderfeestje van mijn dochter.

Marisa Vorselman, Zwolle
25 juni 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Alle kinderen hebben zich uitstekend vermaakt met Joris.

Joris is een echte entertainer! Hij verzorgde het entertainment op de verjaardag van onze dochter. Erg veel leuke trucs, voor wij er erg in hadden stond de boel op z’n kop.

Vooraf goede en duidelijke communicatie.
Goede prijs/kwaliteit verhouding. De show duurde ruim één uur. Wij raden Joris aan iedereen aan.

Joris super bedankt voor jou leuke show!!

Rivano Imanuel, Lelystad
20 juni 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Het is erg leuk dat het zo interactief is.

Het is erg leuk dat de kinderen mee mogen doen. Leuk ook dat het lekker afwisselend is, veel verschillende trucjes. Het leukst vonden de kinderen die grote ballon op het einde. Nogmaals veel dank en een fijn weekend.

Roël Roelofzen, Bilthoven
18 juni 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Superleuk!

Kids vonden het geweldig en hebben veel gelachen. De jarige is echt verwend met balloncadeau‘s.
Joris voelt goed aan hoe de kids zijn op dat moment en speelt er goed op in.

Tamara Palmer, Uden 
17 juni 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Het leukste feestje ooit!

Het was echt geweldig! Hartstikke bedankt Joris. De kids hebben enorm genoten en Marie Lynn vond het het leukste feestje ooit! Super bedankt

Bianca Jousma, Drachten
12 juni 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Joris doet dit super leuk

Joris heeft leuke grappen en trucjes! De kinderen hebben genoten van de voorstelling! Ze waren zo blij dat ze allemaal een ballonfiguur kregen!

Janke Heetebrij, Gereformeerde Basisschool De Planthof Nieuwleusen
27 mei 2021

⭐⭐⭐⭐✩
Het feestje was een succes.

De kindertjes lagen de hele tijd in een deuk en dat was echt prachtig om te zien. Echt leuke trucjes en grappige kerel die Joris.

D., Groningen
24 mei 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
We hoorde de kinderen gieren van het lachen.

Joris de Graaff
Echt wauw!
In het begin toen het begon dachten we wel als dit maar goed komt haha maar we hadden ook wel behoorlijke leeftijds verschillen. Maar nadat dit uitspraken na elkaar (ouders) was het ijs al gebroken.

Echt een super show en een dikke aanrader! Zelfs wijzelf en de andere ouders hebben zo erg gelachen om je! Echt super! Dankjewel Joris

Zeker een aanrader!

Mellanie Doldersum, Oosterwolde
13 mei 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
De kids waren enthousiast en deden goed mee.

Joris heeft een hartstikke leuke show op het kinderfeestje van onze dochter neergezet!  De trucs waren goed en leuk en de ballonnenworkshop was ook zeer geslaagd! Leuk dat alle kinderen een tasje meekregen met een aantal goocheltrucs om thuis te doen!

Zeker een aanrader!

Laura Daalmeijer, Meppel Zwolle
7 mei 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Alleen maar blije gezichten gezien.

Onze zoon werd 5 jaar en we hebben Joris ingehuurd op zijn kinderfeestje. Het was 1 en al feest en alle kinderen waren door het dolle heen. Joris gaf een geweldige show!!!!!

Sara Gul, Zwolle
5 mei 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Iedereen heeft gelachen.

Super leuk gedaan.  Onze zoon heeft ook voor de tweede keer erg genoten!

Cheranne Norden, Nieuwegein
5 mei 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
De kinderen deden leuk mee met Joris en dat maakte het feestje super!

De kinderen vonden de ballon waar Joris in zat helemaal geweldig.
Wij zouden Joris zeker aanbevelen.

Chantal Slinderland, Zwolle
29 april 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Je wist alle kinderen te entertainen, zelfs de 10 jarigen vonden het fantastisch!

Je hebt oog voor alle kinderen en hoort en ziet alles. Mede dankzij jou was het feest vandaag fantastisch! De kinderen hebben zo genoten. Die blije koppies waren onbetaalbaar!

En zelfs de volwassenen praten hier nog heel lang over na, je bent echt een topper!

Marjolijn Doeze Jager, Melisse Dronten
27 april 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
De kinderen hebben van elke seconde genoten

Ik ben meestal niet van volle punten omdat ik denk het kan altijd beter maar dit was zo leuk.

Wat ik je al zei: kinderen begonnen wat dwars te liggen over de show voor dat je er nog was, maar toen je er eenmaal was hoe snel je hun interesse en aandacht had was zo leuk en mooi te zien. Kinderen hebben van elke seconde er van genoten en ik ook veel meer dan verwacht.

Vooral de interactie met de kids: dat ze bij alles betrokken worden, je zo op ze in speelt en geduld met ze heb.
Ja, ik zal je zeker aanraden bij andere mensen.

Yvette Smaling, Lelystad
24 april 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Je wist de kinderen goed te boeien

Wat ik erg knap vindt voor kinderen van circa 5 – 6 jaar waarbij de concentratie normaal gesproken best lastig vast te houden is . Dit komt denk ik voort uit het feit dat je show super afwisselend is.

Wij vonden het zelf ook erg leuk om mee te kijken. Je bent enthousiast, geeft de kinderen veel ruimte om mee te doen in je show. Heel erg leuk. Ik beveel je zeker aan bij andere ouders die een leuke gezellige entertainer zoeken! De communicatie werkt erg fijn via de app, je reageert snel.

Annita Schoppers, Zwolle
22 april 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
De act staat geheel in het teken van de kinderen.

Nadat het kinderfeestje afgelopen was en de kinderen opgehaald waren stroomde mijn whapsapp vol met berichten van de ouders dat de kinderen een top middag hadden gehad.

Joris bedankt voor het geslaagde kinderfeestje!

Jean Swager, Wolvega
21 april 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Wij hebben super genoten en de kinderen ook.

Je kreeg de kinderen meerdere keren aan het schaterlachen. En je hield de aandacht van de kinderen goed vast door veel afwisseling.

Ilona Bredewold,  Zwolle
21 april 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Een super leuke goochelaarsact waarbij alle kinderen zeker de aandacht bij houden!

Alle kinderen die er al wat van konden zeggen gaven aan dat ze je super leuk vonden.
Voor iets kleinere kinderen en wat grotere kinderen hartstikke leuk vermaak! Geslaagde verjaardag!

Shaunie, Groningen
18 april 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
De kinderen hebben genoten en heerlijk gelachen.

Ze zaten op het puntje van hun stoel en probeerden iedere goocheltruc te ontrafelen. Voor elk kind was er persoonlijke aandacht en ze kregen allemaal een mooi ballonfiguur.

Een heel geslaagd kinderfeestje, bedankt Joris!

Cynthia Schurink, Zwolle
9 april 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Het was helemaal leuk!

Wij vonden het leuk dat ze zelf veel dingen mochten doen. De betrokkenheid was er met de kinderen ook individueel.
Dikke duim voor jou👍.

Hartelijk dank en zeker tot een volgende keer!

Lisa-Bo Schenkel,  Meppel
2 april 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Je krijgt veel waar voor je pakket keuze.

Wat we leuk vinden is dat het zo aansluit bij de belevingswereld van de kinderen. Ze hebben zo heerlijk schaterlachend meegedaan en zich verwonderd. Het zelf mee mogen doen met de ballonnen vonden ze fijn, de hele interactie van het pakket.

Van de ouders kreeg ik terug dat de goochelworkshop thuis is herhaald met veel plezier door kinderen zelf. 😊 Dat vonden de ouders erg leuk. En de ballon act: een waar hoogtepunt!

Bianca Eijgelsheim, Amstelveen
25 maart 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Professionaliteit

Artiest in hart en nieren! Geweldig!

Arjan Hoekstra, Zwolle
20 maart 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Zeer geslaagd feest

Van mij, maar vooral van de jarige en zijn vriendjes, krijg je 5 ballonnen!
Je bouwt rustig je act op midden tussen 14 kinderen die volledig door het dolle heen zijn van wat er gaat komen.
Je wisselt heel mooi af tussen show en samen met de kinderen ballonnen maken of trucjes leren.

We hebben van meerdere kinderen foto’s en filmpjes gehad van de dag erna waar ze zelf een goochelshow aan het geven zijn met de trucjes die ze van jou gekregen en geleerd hadden.

Nogmaals super bedankt.

Bas, Soesterberg
20 maart 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
Ontzettend leuk en verassend

De kinderen hebben genoten. “De beste goochelaar ter wereld!”
Echt een aanrader voor een geslaagd kinderfeestje! Dankjewel.

Mima, Soesterberg
19 februari 2021

Iedereen heeft  genoten. Super leuke show.

Anoniem, Ijhorst
6 februari 2021

⭐⭐⭐⭐⭐ (10 ballonnen. Was geweldig) 
Geweldige show, zelfs wij als ouders hebben enorm gelachen

Alle kinderen ( Thomas) vonden alles leuk van de show. De ballonnen act was echt leuk. Wij als ouders en de kinderen hebben enorm gelachen van het konijn in de hoed. Die helaas steeds er maar uit ging. De ballonnen spel met zelf gemaakte ballen en stokken. Soort honkbal /handbal spel deden ze met opblaas ballonnen. De show met vuur vonden ze erg spannend, maar logisch kinderen van leeftijd 4 tot 6 jaar is dat best spannend.

Ik zou Joris zekers bij anderen of vrienden kennissen aanbevelen, geweldige artiest. onze zoon heeft autisme, veel kinderen waren er op het feestje met beperking. Slecht lopend en autisme, maar zoals je ziet was alles mogelijk. Ik heb alles aangeven bij Joris.
rustig de kinderen benaderen dan voelen ze zich op hun gemak.

De kinderen kregen de ruimte, Thomas was heel erg gespannen omdat hij zich al dagen had verheugd op zijn feestje met Joris en zijn ballonnen act.
De kinderen met een beperking konden genieten en mee doen. Vooraf hebben we dit wel vermeld aan Joris en dat was geen probleem. Daarom xijn wij bij de kinderen gebleven voor veiligheid en de rust. Joris is een lieve jongeman die alles goed vooraf regelt en daarom geven wij hem een 10. Wij zullen Joris zekers nog keer uitnodigen.


Daniele Faas, Hoofddorp
21 december 2020

⭐⭐⭐⭐⭐
Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit en waarde

Een gepassioneerde, fantastische artiest met een groot hart.

Sarah Schepers, Zwolle
20 december 2020

⭐⭐⭐⭐

In zijn geheel leuk

Anoniem, Harderwijk
19 december 2020

⭐⭐⭐⭐

Ik zou je zeker aanbevelen en heb dat al gedaan.
Ik vond de interactie met de kleintjes leuk en het vrolijke benaderen van de trucs

Marjan Drenth, Zwolle
14 december 2020

⭐⭐⭐⭐

We hebben een top middag gehad!
We vonden het leuk dat je de kinderen liet meedoen, ze betrok bij je optreden en we vonden ook dat je dat op een hele leuke manier deed. Carlijn vond de goocheltrucjes heel erg gaaf.

Janneke Rozeman, Epe
19 november 2020

⭐⭐⭐⭐

Wij vonden het erg leuk dat de kinderen er steeds bij betrokken werden. De show met het vuur en goochel trucjes waren erg leuk.

Anoniem, Houten
14 november 2020

⭐⭐⭐⭐⭐
Jada vond de hele beleving erg leuk en was ze erg enthousiast. 
Ik vond het heel leuk om te zien hoe verbaasd de kinderen waren over de goocheltrucs, hoe leuk ze de spellen met de ballonnen vonden en het zelf uitvoeren van de goocheltrucs. Ik werd erg blij van hun enthousiasme.

Fenna heeft de goocheltrucs  mee naar school genomen om haar klasgenoten haar nieuwe trucs te showen.
Jada heeft de truc met haar naam meegenomen om aan iedereen te laten zien en te showen.

Ook van de andere ouders hoorde ik veel positieve reacties. Kinderen hebben thuis hun nieuwe trucs laten zien en ik hoorde al geluiden dat ze zelf ook een tovenaar op hun verjaardag willen. We zijn dus erg positief over het optreden gisteren en kijken met veel plezier terug op de middag.

Manon van Delft, Houten
12 november 2020

⭐⭐⭐⭐⭐
Hij heeft veel kinderen blij gemaakt en dat is het allerbelangrijkste.

Joris heeft tijdens DippieBoe, Halloween in Attractiepark DippieDoe, zes avonden als tovenaar opgetreden. Hij zorgde voor een goede voorbereiding en stemde alles met ons als organisatie af.  Goed gedaan Joris!

Michelle, Attractiepark Dippiedoe
6 november 2020, Best

⭐⭐⭐⭐⭐
Ook leuk om te zien voor ons als volwassenen!
Farah (en wij ook) vonden het trucje met haar naam en het ballonkostuum verhaal erg leuk.

Je denkt mee, vraagt om de wensen en bent erg flexibel, past je kunsten aan, zeker een aanrader!

Familie Blokdijk, Epe
27 oktober 2020

⭐⭐⭐⭐⭐
Alles vond Amy (6) leuk
Joris boeit de kindjes van het begin tot het eind. Een echte aanrader voor een kinderfeest thuis!

Alita, Zwolle
18 oktober 2020

⭐⭐⭐⭐⭐ (10 als het zou kunnen)
Zeer kindvriendelijk en flexibel!
De show was geweldig. Van begint tot eind waren de kinderen geboeid. Super leuke goocheltrucs, waar de kinderen zeer leuk bij betrokken werden. Mooi aangepast op leeftijd.

Gave ballonfiguren en spelletjes! En dan als uitsmijter de act met de grote ballon! De kinderen waren sprakeloos. Aan te raden voor ieder kinderfeest.

Annika Dijkstra, Heusden
17 oktober 2020

⭐⭐⭐⭐⭐
Wat ik als ouder leuk vond is dat je het goed kon aanpassen aan het niveau van de kinderen en alles verzorgde. Je ontzorgde ons hier enorm mee. Max vond het grappig en spannend en de afwisseling tussen stilzitten en bewegen was perfect!

Ruth Schipper
25 september 2020, Zwolle

⭐⭐⭐⭐⭐
Lina vond eigenlijk alles leuk. Het allerleukst vond ze de grote bruine hond.

Marijn Zwager
20 september 2020, Almere

⭐⭐⭐⭐⭐
De meiden hebben zó genoten.
We vonden alles leuk, maar om toch wat te noemen: het zelf maken van de ballon-hoeden en de mooie ballonfiguur die onze dochter kreeg.

Je deed het echt super gewoon. Onze dochter vond de trucs die je deed geweldig, vooral die met het water en die laatste dat je in de ballon gaat.

Coriene Van Eek
2 september 2020, Heerde

⭐⭐⭐⭐⭐
Was echt geslaagd
De kids hadden de tijd van hun leven!

Annemiek Schoenmaker

29 augustus 2020, Zwolle

⭐⭐⭐⭐⭐
Geweldige show!
Namens de kinderen ontzettend bedankt voor zo’n geweldige show afgelopen vrijdag.

Wij hebben de kinderen niet gezien op het moment dat we voor de volwassenen een programma hadden, dus dat zegt genoeg. Nogmaals dank voor dit geslaagde optreden.

Judith en Robert, bruidspaar

21 augustus 2020, Hattem

⭐⭐⭐⭐⭐
Wat een leuke show!
Joris heeft alle aandacht voor de kinderen. Hij neemt ze mee in zijn enthousiasme en dat levert veel plezier op bij de kinderen. Ook wij als ouders hebben van zijn act genoten.

De XL ballon was geweldig, maar ook het gemak waarmee hij ballonfiguren maakt en zelfs de kinderen dat probeert bij te brengen, was leuk om te zien.

De verschillende goocheltrucs heeft de kinderen doen verbazen en ons ook.

Ja, wat kunnen we nog meer vertellen. Een aanrader wat ons betreft. Vermaak voor de kinderen, maar ook voor de ouders. Joris, je was top!

Inge van Leeuwen-Heitbrink
15 augustus 2020, Dalfsen

⭐⭐⭐⭐⭐
De kinderen vonden het geweldig en wij ook
Vandaag een feestje gehad van mijn zoon.
De kinderen vonden het leuk om zelf een zwaard te maken, de vuur goocheltruc en dat jij in de ballon ging. Een aanrader.

Yvonne Roetman, kinderfeest
25 juli 2020, Hollandscheveld

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel erg kindgericht
Ik zou je zeker aanbevelen, het was geweldig.

Willi Post, CBS De Ontdekking
2 juli 2020, Kampen

⭐⭐⭐⭐⭐
Voldoende ballonnen en vertier voor alle kinderen
Was een ballon kapot, dan was er nog een reserve om toch iets mee te geven naar huis.

Vanaf het eerste contact heb ik je als zeer prettig ervaren. Ook de afspraken zoals afgesproken kwam je na.

Leuk was de interactie met het jonge kind (groep 1/2, 3/4) en je open houding.

Ronald Berghuis, OBS de Krullevaar
3 juli 2020, Zwolle

⭐⭐⭐⭐⭐
Super leuk mooi gedaan!
 Ja echt ik zou je aanbevelen bij vrienden, wel zekers te weten. Ik vond het heel leuk en verrassend dat je begon  met vuur en dat op het briefje “welkom allemaal” stond uiteindelijk. Je bent een goede entertainer.

Henk Bruijstens, RIBW groep Overijssel
15 februari 2020, Zwolle

 

⭐⭐⭐⭐⭐
Echt een aanrader!
Joris heeft iedereen vermaakt op de verjaardag van onze dochter. Hij is erg flexibel en betrekt de kids in zijn shows

Sander Schuringa
Januari 2020, Zwolle

⭐⭐⭐⭐⭐
Helemaal af !
Erg toegewijd en creatieve activiteiten met onze kinderen. De samenwerking was top!

Riemer Monsma, Blauwvingerrally
14 september 2019,  Zwolle 

⭐⭐⭐⭐⭐
Erg leuk om te zien
Je had binnen ‘no time’ de aandacht van de kinderen op Jeugdland. Bijna alle kinderen die aanwezig waren wilde jouw show zien + een heleboel ouders. Je spektakel met de ballon was het grootste succes.

Zonder over het hele veld te schreeuwen wist je de kinderen te binden in je verhaal . Ook leuk dat de kinderen onderdeel  zijn van je show!

Stefan Straatman,  Travers Welzijn
Augustus 2019, Zwolle

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel passend voor zowel jong als oud

Wat ik leuk vind is je veelzijdigheid en rond bewegen op het feest, je past je act/kunst aan bij wat nodig is of gevraagd wordt.

Hart voor Zwolle, ontmoetingsfeest
28 juni 2019, Zwolle

⭐⭐⭐⭐⭐
Verassend leuk
Maakt iedereen aan het lachen!

Jonathan Cohen
november 2019, Zwolle

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel erg leuk
Interactief met de kinderen, maar ook met de volwassenen. De kinderen vonden de “munten” truc heel erg leuk en de gele balletjes tevoorschijn toveren. Leuk je enthousiasme en geduld, hoe je met het publiek omgaat.

Familie Hoeve
18 oktober 2019,  Dalfsen

⭐⭐⭐⭐⭐
Wat ik leuk vond was je enthousiasme en afwisseling in je show

Haikanoes Dubbelman
7 september 2019, Nijverdal

⭐⭐⭐⭐⭐
Leuke interactie met de kinderen

Maakte wat de kinderen vroegen. Nam de tijd voor zijn creatie.

Zwemvereniging DEK
1 juli 2019, Genemuiden

⭐⭐⭐⭐

Enthousiast 
Veel interactie met de kinderen. Je was niet goed verstaanbaar.

Kinderdagverblijf Bloem.
5 juli 2019, Amsterdam

⭐⭐⭐⭐⭐
Super goed geslaagd
Wij hebben vanaf de opening van onze Speelgoedzaak Speeleiland in Zwolle meerdere keren Joris gevraagd.

Quirien Petersen Jorritsma – Speeleiland
Zwolle

⭐⭐⭐⭐⭐
De kinderen hebben zich enorm vermaakt.

Wat ik erg leuk vond is dat je veel energie hebt en je bent heel erg enthousiast. Kinderen vinden het fantastisch. Al met al viel je erg in de smaak er kwamen veel mensen naar mij toe die het enorm leuk vonden. Niet alleen was ik tevreden maar veel mensen hebben van je genoten.

Frieda Bos, bruiloft

⭐⭐⭐⭐⭐
Super leuk vermaakt

Vandaag heeft Joris op de bruiloft van mijn zus en zwager de kinderen super leuk vermaakt met zijn ballon kunsten.

Hanneke Hop, bruiloft

⭐⭐⭐⭐⭐
Een aanrader voor jouw feest of evenement

Tijdens het Zeldzaam mooi festival in Deventer heeft Joris de kinderen vermaakt met zijn prachtige en originele balloncreaties. Deze jongeman is goed in wat hij doet.

Karin Spijkerman
Deventer

X