Unieke entertainment op feest en viering

Ontdek waarom kinderen dol zijn op Joris de Graaff

Kids entertainment op religieuze vieringen

Bij elke viering, of het nu gaat om een jubileumfeest, religieus evenement, bijzondere feestdag of een andere speciale gelegenheid, draait het allemaal om het creëren van onvergetelijke momenten en het samenbrengen van mensen. Leuke entertainment op feest en/of vieringen voor kinderen kan dan vaak niet ontbreken.

Als kinderentertainment op een speciale viering verzorg ik een speciaal moment voor de kinderen die aanwezig zijn. Een moment waar alle aandacht even naar de kinderen gaat. Met grappige clown acts en verbazingwekkende goocheltrucs zullen de kinderen zich zeker vermaken.  

entertainment op feest
Lachende kinderen
0 +
Geslaagde optredens
0 +
Tevreden klanten
0 +
Jaren ervaring
0 +

Wat te verwachten op vieringen?

Clownacts – Goochelshows – Ballonnen & meer!

Ballonfiguren

Een clown inhuren betekent garantie op ballonnen. We doen de meest te gekke spellen met ballonnen en ik maak voor alle kinderen een te gekke ballonnenhond of een zwaard. Zo gaat ieder kind met een leuk aandenken naar huis.

Zeepballen acts

Wie heeft als kind nou niet gespeeld met zeepbellen? Misschien denk je dat zeepbellen eigenlijk niet veel voorstellen en snel kapot gaan, maar Joris doet te gekke trucjes. Hoe zullen de kinderen reageren wanneer ik een grote zeepbel creëer waar zij zelf van binnen een kijkje kunnen nemen?

De grote ballon act

Ik ben best wel goed met ballonnen, maar wanneer ik de kinderen een super grote ballon wil laten zien, komt het nog weleens voor dat ik zelf vast kom te zitten. Mocht dit nou gebeuren, hoop ik dat de kinderen mij goed kunnen helpen om los te komen uit deze super grote ballon.

Clown- en goochelacts zijn de basis

Of je nou kiest voor 30 minuten of langer entertainment, het clown/goochel karakter van Joris de Graaff vormt de basis van mijn komst. Vanaf het moment dat de kinderen mij zien, maken ze kennis met een grappige en stiekem wat onhandige Joris. Indrukwekkende goocheltrucs en gekke opmerkingen zorgen ervoor dat de kinderen en Joris een echte connectie krijgen. Hieropvolgend staat de kinderen indrukwekkende acts te wachten.

Waarom entertainment voor kinderen op een viering?

Reviews!

Tevreden ouders aan het woord

GA Palsrok-Verdenius
GA Palsrok-Verdenius
Lees verder
Joris maakt meer dan waar wat hij aan de telefoon en op de website belooft. Het was een geweldige ervaring. Hij had meer dan een uur lang de volledige aandacht van 20+ kinderen. En zelfs de ouders zagen/hoorden we hardop meelachen. Nu klinkt dit een afgestemde review met Joris, maar dat is het dus niet. We vonden het simpelweg de perfecte aanvulling op ons feestje dat al een mooie locatie kende, lekker eten, lieve mensen en heerlijk weer. Ook voor de kinderen zal die dag een mooie herinnering zijn nu. Dankzij Joris. Dank je wel daarvoor, Joris! Het ga je goed. (ik heb je telefoonnummer en website al aan 2 ouders gegeven).
Jeroen Wals
Jeroen Wals
Lees verder
Het was van begin tot eind een top-ervaring! Het contact vooraf ging soepel en was helder. Op de dag zelf: Joris kwam binnen en terwijl hij nog even moest opbouwen wist hij de kinderen al meteen te entertainen. Zijn act was hilarisch, ik heb nog nooit zo hard kinderen horen lachen. Vooral fijn was dat Joris een hele prettige uitstraling heeft waardoor kinderen hem meteen vertrouwen. Na zijn act nam hij ook gewoon rustig de tijd (tijdens het afbouwen) om alle kinderen nog wat aandacht te geven en hun vragen te beantwoorden en nog een extra ballon te maken bijvoorbeeld wanneer deze stuk waren. Geweldig! Echt een aanrader!
Ramon van Es
Ramon van Es
Lees verder
Joris je bent een goud persoon! Hoe jij communiceerde en alles tot stand heb gebracht kan ik niet anders zeggen dat iedereen jou moet inhuren! Als je een uurtje de tijd heb en het geld heb om jou in te huren raad ik het gewoon iedereen aan!
Kim B
Kim B
Lees verder
Onze zoon zijn allereerste kinderfeestje. Hij wilde graag een goochelaar-acrobaat-ballonartiest. Haha. Via Google vonden wij Joris. Vandaag was het zover: Joris kwam op het feestje! Joris, wij vonden je top! Je hebt hier echt talent voor! De kinderen hebben genoten. Zij hebben zich geen moment verveelt tijdens jouw show. Zij waren verwonderd en hebben gelachen, ik beveel jou zeker aan bij andere ouders! Bedankt dat je het feestje een succes gemaakt hebt!
Mylene O
Mylene O
Lees verder
Wat is dit een aanrader! De kinderen hebben enorm genoten en veel gelachen. En de ouders ook!! Het was mede (vooral) dankzij Joris een geslaagd kinderfeestje! Ik zou dit zo nog een keer doen. Dankjewel Joris!!
Frits Saro
Frits Saro
Lees verder
Wauw wat een geweldige ervaring heeft Joris ons en de kinderen gegeven. Letterlijk iedereen(kinderen en ouders) op het feest deden spontaan mee!! Ik heb zoveel respect voor deze kinderentertainer niet normaal.. Alle acts waren goed uitgevoerd, alles gebeurde op tijd en iedereen heeft gelachen. Joris weet wat hij doet en de kinderen voelen zich prettig bij zijn aanwezigheid. Ik heb Joris meteen aangeraden aan mijn zus die hem al inmiddels 2x heeft ingehuurd! Dat zegt genoeg. Joris het ga je goed!
Chantal Koevoets
Chantal Koevoets
Lees verder
Het contact met Joris voorafgaand aan het kinderfeestje van Cas verliep heel fijn. Duidelijke communicatie en een positieve vibe. Het kinderfeestje zelf was in één woord super! We waren onder de indruk van hoe Joris de kinderen zo lang geboeid hield. De kinderen hebben in een deuk gelegen en we hebben genoten van het uitbundige gelach en blije en verbaasde gezichten van de kinderen. Zelf hebben we ook onwijs gelachen! Kortom, Joris is echt een aanrader!
Vorige
Volgende

Tarieven

De tarieven zijn inclusief 9% btw en exclusief parkeerkosten en reiskosten van €0,23 per km vanaf Zwolle.
*Als je een pakket vaker afneemt dan krijg je korting.

(Te) gekke circus-show

250
 • Tijdsduur: 30 minuten
 • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
 • Komische goochelacts
 • Grote ballon act
 • Eigen geluidsset
 • Speelruimte minimaal 2,5 vierkante meter
 • Showdecor (alleen indoors)

(Te) gekke circus-show

+ zeepbellen & ballonfiguren
295
 • Tijdsduur: 60 minuten
 • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
 • Komische goochelacts
 • Grote ballon act
 • Mega zeepbellen (indoors/outdoors)
 • Joris vouwt ballonfiguren
 • Eigen geluidsset
 • Speelruimte minimaal 3 vierkante meter
 • Showdecor (alleen indoors)

Zeepbellen, ballonfiguren

+ optioneel grote ballonact
195
 • Tijdsduur: 60 minuten
 • Doelgroep: kinderen van 4 t/m 7 jaar
 • Optie: grote ballon act, meerprijs: €40,-
 • Mega zeepbellen (indoors/outdoors)
 • Joris vouwt ballonfiguren
 • Speelruimte minimaal 3 vierkante meter
 • Showdecor (alleen indoors)

Belangrijk om te weten

Ben je enthousiast geworden en wil je mij als entertainment inhuren op een viering? Dan kan onderstaande informatie handig zijn. Lees het rustig door en mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd direct contact met mij opnemen.

Ik ben gespecialiseerd in het entertainen van kinderen van 4 t/m 7 jaar. Op deze leeftijd zijn mijn acts dan ook afgestemd. Het is natuurlijk mogelijk om alle kinderen die bij de viering aanwezig zijn uit te nodigen bij mijn acts. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Zelfs de ouders kunnen naar mijn acts komen kijken.

Wanneer ik op een viering kom entertainen, is het belangrijk dat ik weet hoeveel kinderen er ongeveer zullen zijn. Op basis hiervan kan ik mijn acts goed afstemmen. Ook is het mogelijk om de acts aan te passen aan de hand van het thema op de viering. Ik probeer altijd mijn acts af te stemmen op de interactie met de kinderen.

Via mijn website kan je gemakkelijk een boeking plaatsen. Het boekingsproces spreekt voor zich: laat Joris via de contactpagina weten wat jouw gewenste datum en tijd is en voor hoelang de kinderen vermaakt moeten worden. Je betaalt achteraf contant of binnen 21 dagen via een factuur. Na het bevestigen, staat jouw boeking vast. Ik zal persoonlijk contact via whatsapp, telefoon of e-mail met je opnemen om nog wat belangrijke randzaken te bespreken.

k zeg altijd: ‘’hoe meer zielen, hoe meer vreugde’’. Waarom zou ik dan een maximum aantal kinderen kunnen entertainen? 

Houd er rekening mee dat misschien niet ieder kind een ballonfiguur kan krijgen. Daarnaast heeft  Joris’ geluidsset een bereik tot ongeveer 150 mensen. 

 

Het is fijn als ik met een grotere groep kinderen minimaal een aantal vierkante meter aan vrije ruimte heb, daarin kan ik al heel veel acts opvoeren. Voor sommige acts heb ik wel wat meer ruimte nodig, zoals de grote ballonnen act. Houd rekening met minimaal 2 vierkante meter. Wil je een theater achtergrond erbij? Dan is de minimale ruimte 3 x 2,5 meter (lengte, breedte). Het is natuurlijk ook belangrijk dat er voldoende ruimte beschikbaar is waar de kinderen kunnen zitten, het liefst ongeveer 2 meter van mij vandaan.

Als het weer dat toelaat, wel natuurlijk! Het is wel fijn als de kinderen (en eventueel ouders), tussendoor ook kunnen zitten. 30 minuten of langer staan kan soms best zwaar zijn. Kan het op de locatie eigenlijk alleen buiten plaatsvinden? Zorg dan altijd voor een back-up-plan bij regen, zoals een partytent of binnen locatie. Anders neemt Joris de boeking niet aan.

Het is mogelijk om mij als entertainment langer bij de viering te betrekken. Neem in dit geval altijd even contact met mij op, dan bespreken we samen hoe we dit het beste kunnen invullen.

Je kunt kiezen uit pakketten waarbij ik voor een kleine groep kinderen ballonfiguren vouw in combinatie met mijn show, grote ballon-act en/of mega zeepbellen. 

Als je graag wilt dat ieder kind een ballonfiguur krijgt dan kan Joris een ballonvouw-workshop geven, mits het aantal kinderen wat komt ongeveer bekend is en de kinderen 6 jaar of ouder en/of ouders van jongere kinderen bij zijn.

Word vriend van Joris en ontvang €10,- korting op een boeking!

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.

Heb jij je €10,- korting al?

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.