...

Dit vinden ouders en opdrachtgevers van mij

Officiële reviews van Google

Birgit Vriesendorp
Birgit Vriesendorp
Make-A-Wish Nederland
Lees verder
Joris is geweldig grappig en kinderen en volwassenen hebben enorme lol tijdens zijn voorstelling! Hij is interactief, lief, grappig, origineel en professioneel! Een enorme aanrader! Joris heeft een groot hart!
Michelle
Michelle
Attractiepark Dippiedoe
Lees verder
Hij heeft veel kinderen blij gemaakt en dat is het allerbelangrijkste. Joris heeft tijdens DippieBoe, Halloween in Attractiepark DippieDoe, zes avonden als tovenaar opgetreden. Hij zorgde voor een goede voorbereiding en stemde alles met ons als organisatie af. Goed gedaan Joris!
Ronald Berghuis
Ronald Berghuis
OBS de Krullevaar
Lees verder
Voldoende ballonnen en vertier voor alle kinderen Was een ballon kapot, dan was er nog een reserve om toch iets mee te geven naar huis. Vanaf het eerste contact heb ik je als zeer prettig ervaren. Ook de afspraken zoals afgesproken kwam je na. Leuk was de interactie met het jonge kind (groep 1/2, 3/4) en je open houding.
Previous
Next
Chantal Koevoets
Chantal Koevoets
Lees verder
Het contact met Joris voorafgaand aan het kinderfeestje van Cas verliep heel fijn. Duidelijke communicatie en een positieve vibe. Het kinderfeestje zelf was in één woord super! We waren onder de indruk van hoe Joris de kinderen zo lang geboeid hield. De kinderen hebben in een deuk gelegen en we hebben genoten van het uitbundige gelach en blije en verbaasde gezichten van de kinderen. Zelf hebben we ook onwijs gelachen! Kortom, Joris is echt een aanrader!
GA Palsrok-Verdenius
GA Palsrok-Verdenius
Lees verder
Joris maakt meer dan waar wat hij aan de telefoon en op de website belooft. Het was een geweldige ervaring. Hij had meer dan een uur lang de volledige aandacht van 20+ kinderen. En zelfs de ouders zagen/hoorden we hardop meelachen. Nu klinkt dit een afgestemde review met Joris, maar dat is het dus niet. We vonden het simpelweg de perfecte aanvulling op ons feestje dat al een mooie locatie kende, lekker eten, lieve mensen en heerlijk weer. Ook voor de kinderen zal die dag een mooie herinnering zijn nu. Dankzij Joris. Dank je wel daarvoor, Joris! Het ga je goed. (ik heb je telefoonnummer en website al aan 2 ouders gegeven).
Jeroen Wals
Jeroen Wals
Lees verder
Het was van begin tot eind een top-ervaring! Het contact vooraf ging soepel en was helder. Op de dag zelf: Joris kwam binnen en terwijl hij nog even moest opbouwen wist hij de kinderen al meteen te entertainen. Zijn act was hilarisch, ik heb nog nooit zo hard kinderen horen lachen. Vooral fijn was dat Joris een hele prettige uitstraling heeft waardoor kinderen hem meteen vertrouwen. Na zijn act nam hij ook gewoon rustig de tijd (tijdens het afbouwen) om alle kinderen nog wat aandacht te geven en hun vragen te beantwoorden en nog een extra ballon te maken bijvoorbeeld wanneer deze stuk waren. Geweldig! Echt een aanrader!
Previous
Next
Harold Weerkamp
Harold Weerkamp
De Beleverij en ARD
Lees verder
Wat een fantastisch leuke show heb jij voor de jonge doelgroep tot en met een jaar of 7. Het entertainen van deze kids is jou op het lijf geschreven. Met jouw natuurlijke enthousiasme en de komische ingrediënten van de show breek je eenvoudig het ijs en heb je de lachers zo op je hand. Geweldig Joris. Ga zo door man!
Stefan Straatman
Stefan Straatman
Travers Welzijn
Lees verder
Erg leuk om te zien Je had binnen ‘no time’ de aandacht van de kinderen op Jeugdland. Bijna alle kinderen die aanwezig waren wilde jouw show zien + een heleboel ouders. Je spektakel met de ballon was het grootste succes. Zonder over het hele veld te schreeuwen wist je de kinderen te binden in je verhaal . Ook leuk dat de kinderen onderdeel zijn van je show!
Catelijne van Rooij
Catelijne van Rooij
BSO bij Kinderopvang Mini Stek
Lees verder
Het was een fantastische show die Joris gaf voor onze kleuters op de BSO. Ze waren van het begin tot het eind geboeid. Hij betrok de kinderen op verschillende manieren bij de show. Joris is zeker de moeite waard om te boeken.
Previous
Next
Mylene O
Mylene O
Lees verder
Wat is dit een aanrader! De kinderen hebben enorm genoten en veel gelachen. En de ouders ook!! Het was mede (vooral) dankzij Joris een geslaagd kinderfeestje! Ik zou dit zo nog een keer doen. Dankjewel Joris!!
Ramon van Es
Ramon van Es
Lees verder
Joris je bent een goud persoon! Hoe jij communiceerde en alles tot stand heb gebracht kan ik niet anders zeggen dat iedereen jou moet inhuren! Als je een uurtje de tijd heb en het geld heb om jou in te huren raad ik het gewoon iedereen aan!
Kim B
Kim B
Lees verder
Onze zoon zijn allereerste kinderfeestje. Hij wilde graag een goochelaar-acrobaat-ballonartiest. Haha. Via Google vonden wij Joris. Vandaag was het zover: Joris kwam op het feestje! Joris, wij vonden je top! Je hebt hier echt talent voor! De kinderen hebben genoten. Zij hebben zich geen moment verveelt tijdens jouw show. Zij waren verwonderd en hebben gelachen, ik beveel jou zeker aan bij andere ouders! Bedankt dat je het feestje een succes gemaakt hebt!
Previous
Next
Frits Saro
Frits Saro
Lees verder
Wauw wat een geweldige ervaring heeft Joris ons en de kinderen gegeven. Letterlijk iedereen(kinderen en ouders) op het feest deden spontaan mee!! Ik heb zoveel respect voor deze kinderentertainer niet normaal.. Alle acts waren goed uitgevoerd, alles gebeurde op tijd en iedereen heeft gelachen. Joris weet wat hij doet en de kinderen voelen zich prettig bij zijn aanwezigheid. Ik heb Joris meteen aangeraden aan mijn zus die hem al inmiddels 2x heeft ingehuurd! Dat zegt genoeg. Joris het ga je goed!
Pieter Bergsma
Pieter Bergsma
Bergsma vouwfietsen
Lees verder
Vorige week is Joris geweest op de opening van onze nieuwe zaak. Hij had hele leuke acts en is geweldig in de omgang met kinderen. Super bedankt Joris! 😃👌
Aruna Ramlal-Mahesh
Lees verder
Wat een leuke Gochelaar! Alle kindjes hebben genoten van het optreden op de verjaardag van mijn 2 dochters. Een feestje met 100 man waarvan 20 kinderen, daar doet Joris niet moeilijk over. Groot en klein hebben genoten van zijn show! Echt een aanrader. Naast de Gochelshow hebben de kinderen zelf leren Ballonnen vouwen.
Previous
Next

Word vriend van Joris en ontvang €10,- korting op een boeking!

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.

Heb jij je €10,- korting al?

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig €10,- korting op je eerstvolgende boeking en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acts, acties en alle ontwikkelingen.

× Boek hier een act!